Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Εχει και ο Κούλης τον ...Μανιαδάκη του.


«Ρουβικώνυμο». Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την «προσθήκη διατάξεων στον Ποινικό Κώδικα ώστε οι δράσεις του “Ρουβίκωνα” να εμπίπτουν στον αποκαλούμενο “τρομονόμο”»;

Π.χ. προβλέπεται ότι «για κάθε ενέργεια που θα πραγματοποιείται με τη σφραγίδα του “Ρουβίκωνα”, θα ασκείται ποινική δίωξη σε όλα τα ταυτοποιημένα μέλη της ομάδας».

Με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι στην Ελλάδα δεν θα επιτρέπεται πια η βία. «Όποιος σηκώνει χέρι για να πετάξει μολότοφ, πέτρες, να κάνει κατάληψη, να σπάσει βιτρίνες και να κάψει αυτοκίνητα, τότε θα συλλαμβάνεται», τονίζει χαρακτηριστικά.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα στο άσυλο της πειναλέας αριστεράς και των άφραγκων φοιτητών. Άσυλο μόνο για τους τραπεζίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, άσυλο μόνο για τις Τεκτονικές Στοές και άσυλο μόνο για τα ιδιόκτητα ιδιωτικά νησιά των ολιγαρχών. Τέλος άσυλο μόνο για την αμερικανική βάση της Σούδας(de jure με διμερή σύμβαση) και άσυλο(διπλωματική ασυλία) για τους Τούρκους και τους Αλβανούς διπλωμάτες. Θέλουμε κι άλλη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δώστε πόνο Κούλη και Κεραμέως της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ(επίσημοι προσκεκλημένοι της Λέσχης το 2016...)

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Ρουβικωνας είναι φιλανθρωπικό Σωματείο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχει Αριστερα και Δεξια, αυτα ειναι για τους μωροπιστευτους τους ανενημερωτους ωχαδερφιστες και τους κομματικα προσκολλημενους απο συμφερον και ακραιφνη μαλακινση.
Ο,τι δεν μπορει να περασει στο ποπολο η "Δεξια" ερχεται μα το περασει η "προοδευτικη Αριστερα" οπως παλαιοτερα ηταν οι ΣοσιαΛΗστες "αντιπαλο" δεος της "Δεξιας".
Τα ζησαμε αλλα τα ξεχασαμε. Ξεπουλησαν ολες τις Δημοσιες υπηρεσιες ΤΖΑΜΠΕ οι οποιες Δ.Υ ηταν φτιαγμενες απο το αιμα και τον ιδρωτα του ποπολου. Ξεκινησαν απο το 20% μετα στο 40% πηγαν στο 49% λεγοντας οτι το Δημοσιο θα εχει τον ελεγχο του 51% για να ερθουν οι επομενοι και να ξεπουλησουν τελειως ολους τους Δημοσιους οργανισμους και πορους.
Τα ιδια θα γινουν και με το απολυτο αγαθο που ειναι το νερο και οτιδηποτε αλλο εχει μεινει απουλητο. Μετα σειρα θα εχουν οι ιδιωτικες περιουσιες, το χωραφι σου το σπιτι σου τις οικονομιες σου τις εχουν ηδη μαζεψει με διαφορους τροπους (φοροι, τοκοι δανεια χρηματιστηριο φαρμακα τζογος ναρκωτικα πουτανια)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ . ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ MOSSAD ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...