Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Για τα 600.000 παιδιά μας που έφυγαν έξω τι γίνεται;


Έλα μωρέ .Θα τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου.
Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών.
«Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου. Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας. Αυτός ο τόπος, η Ελλάδα, όπως έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο, είναι χώρα της Δημοκρατίας, της πραγματικής ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Όλα τα παιδιά, είναι παιδιά μας», είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Το σύστημα, προβάλλοντας κάποια παιδιά λαθρομεταναστών επιθυμεί να διαγράψει από την μνήμη μας την σκληρή πραγματικότητα: Ότι δηλαδή, την ίδια στιγμή που ο Παυλόπουλος μιλάει για το «μέλλον του τόπου», από τα σύνορά μας εισβάλλουν παράλληλα χιλιάδες λαθρομετανάστες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ενήλικες και αρσενικού γένους και όχι «ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα»…


Είστε έτοιμοι να γίνουμε ένα απέραντο hotspot με αντάλλαγμα τη μείωση των πλεονασμάτων; Η ΝΔ είναι!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα πάη στα συσσίτια ;ο ποιοοοοςς ;ααααχαχαχα !θα σαλταρω ,θα σαλταρω την φρατζολα και το κεφάλι ,πουστη ,θα σου πάρω .Και το πουστη κολλάει σε αυτούς που στήνουν μισελληνισμο.Σε ένα πράγμα συμφωνώ με τον γέρο βουβαλο παιδοφιλο Χένρυ ,ότι είμασθε ατίθασοι και απρόβλεπτοι,οποίος θέλει ,ας δοκιμαση.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...