Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Μια απο τα ίδια.


Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η πολύκροτη δίκη του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίχως να υποβληθεί κανένα αίτημα για αναβολή.
Από τους 28 κατηγορούμενους έδωσαν το «παρών» μόνο οι 10. Απουσίαζαν -μεταξύ άλλων- ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής και ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.
Γενικότερα, ελάχιστοι μάρτυρες ήταν παρόντες και η πρόεδρος της έδρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της. Απόντες ήταν από τους μάρτυρες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος (βρίσκεται στο εξωτερικό), αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τη δικηγόρο του να τονίζει στην αίθουσα ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται στη διάθεση του δικαστηρίου. Δεν βρέθηκαν στο Εφετείο ούτε οι Τάκης Φύσσας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Σταμάτης Βελλής.

Η συνέχεια του ρεπορτάζ εδώ.

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...Δικάζονται για κακούργημα, και σύσταση συμμορίας με σκοπό επηρεασμού της εξέλιξης και του αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα, με επίτευξη του επιδιωκόμενου αυτού σκοπού και που (κατά περίπτωση) ο ποδοσφαιρικός αγώνας περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, κατά συναυτουργία και μεμονωμένα και κατ’ εξακολούθηση», αλλά οι ομάδες τους δεν έχουν πέσει κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...