Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πως το τρίβουν το πιπέρι του διαόλου οι μουσουλμάνοι.


Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος μιλά για δυνητική απειλή της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, οι περιφερειάρχες με τον Χρυσοχοϊδη αποφάσισαν αυτήν την απειλή να τη διασκορπίσουν και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας των  λάθρο (Προ-πο) θα σταθούμε στην τελευταία παράγραφο: 
Τι λέει το Υπουργείο λαθρομετανάστευσης σε αυτούς που περνούν λαθραία στην Ελλάδα; Ότι όχι δε θα σας κρατήσω στις δομές που είστε τώρα στα νησιά ,όχι δε θα σας πάω σε άλλα χωρίς κατοίκους, αλλά θα σας διασκορπίσω σε όλη τη χώρα αναλογικά και θα σας στεγάσω δωρεάν σε ξενοδοχεία και σπίτια που θα σας νοικιάσω ενώ θα κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Παράλληλα δεν σκοπεύω να ρωτήσω κανένα για αυτές μου τις αποφάσεις, ούτε να τις νομιμοποιήσω δημοκρατικά. Δηλαδή όχι μόνο δε θα τεθεί θέμα συνεπειών του νόμου, αλλά τρόπον τινά θα σας επιβραβεύσω. Τραγική λεπτομέρεια ότι γηγενείς κάτοικοι αυτής της περιοχής που έχουν πληρώσει φόρους, εισφορές, πήγαν στρατό κ.ο.κ. δεν έχουν που να κοιμηθούν τις νύχτες ή να φάνε.
Ας το απαντήσει ο καθένας μόνος του, αυτή η παράγραφος της ανακοίνωσης αποτελεί ή όχι ένα κάλεσμα προς όλους να έρθουν στην Ελλάδα; Εσείς αν γνωρίζατε ότι θα έρθετε και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα έχετε δωρεάν στέγη, πιθανότατα επιδόματα και θα κυκλοφορείτε ελεύθεροι, θα θέλατε να έρθετε ή όχι; Θα θέλατε και πολύ καλά θα κάνατε...




 «Η ασφάλεια αρχίζει στα σύνορα»ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας...


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Και εσυ" τωρα τι θες; Μειωσε τον ΕΝΦΙΑ εδωσε 300 ευρω επιπλεον στους συνταξιουχους, κατι αλλες μειωσεις σε φορους λες να τους νοιαζει τωρα το τι συμβαινει με τους λαθροεποικους; Μια δημοσκοπηση που θα κανουν σε λιγες μερες θα δεις το ποσοστο του γκαντεμοσαυρου να εχει εκτιναχθει. Εγω τους κανω μαυρη πλακα, μην ακουσω κανενα αριστερο Πασοκο κλπ να πει κακια κουβεντα για τον γκαντεμοσαυρο, τουμπεκιαστειτε ολοι και η...... τυχη σας δουλευει/

Ανώνυμος είπε...

Αυτο νομιζω εχει αυξημενο ενδιαφερον, δεν με ενδιαφερουν τα προσωπα αλλα η καταληξη.

(Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση δικαστικών επιμελητών να κάνουν κατάσχεση σε αντικείμενα στο σπίτι της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου μετά από δικαστική απόφαση εις βάρος της σε διένεξη που είχε με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή)

Ολα ξεκίνησαν μετά από συκοφαντικό δημοσίευμα της δημοσιογράφου κατά του Σάμπι Μιωνή. Ο επιχειρηματίας προσέφυγε σε δικαστήριο του Λονδίνου και δικαιώθηκε.

Σύμφωνα με την απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου, η Γιάννα Παπαδάκου καταδικάστηκε να πληρώσει στον Σάμπι Μιωνή το ποσό των 130.000 ευρώ.

Η δημοσιογράφος προσέφυγε στο ελληνικό Πρωτοδικείο ζητώντας να μην εφαρμοστεί η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου.
Ωστόσο, το Πρωτοδικείο απεφάνθη ότι η απόφαση ισχύει και πρέπει να εφαρμοστεί.

Η Γιάννα Παπαδάκου προσέφυγε στο Εφετείο το οποίο, προσωρινά, απεφάνθη πως δεν μπορεί να εφαρμοστεί απόφαση βρετανικού δικαστηρίου στην Ελλάδα.

Η υπόθεση έφτασε στον Αρειο Πάγο τον περασμένο Αύγουστο,
ο οποίος έκρινε τελικά,
ότι μπορεί να εφαρμοστεί η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου στην Ελλάδα

και αποφάσισε τελεσίδικα ότι η δημοσιογράφος οφείλει να δώσει στον επιχειρηματία το ποσό των 130.000 ευρώ.

Μη πεις οτι δεν αισθανθηκες ετσι μια ηθικη αναπτερωση για το θεσφατο μιας κυριαρχης χωρας οπως η Μπανανια Hell Ass

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/808508_gianna-papadakoy-epeisodiaki-katashesi-sto-spiti-tis-ystera

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ;;;;;
ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ , ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ . ΤΥΧΑΙΟ ;;;;; Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΡΕΜΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟΥΣ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...