Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο διακινητής Κούλης, μονιμοποιεί εγκατάσταση των λάθρο στην Ελλάδα .



Η Κομισιόν χαιρετίζει τη μεταφορά στην ενδοχώρα 1.500 λαθρομεταναστών και επιβεβαιώνει ότι οι συγκεκριμένοι πλέον δεν είναι διαθέσιμοι για επιστροφή στην Τουρκία, αφού σύμφωνα με την κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας αυτό είναι εφικτό μόνο για όσους παραμένουν στα νησιά.
 Η ίδια πρόσθεσε ότι «η Κομισιόν υποστηρίζει επίσης τις ελληνικές Αρχές και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για τη μεταφορά ευάλωτων αιτούντων άσυλο στην ηπειρωτική χώρα - μια διαδικασία που πρέπει τώρα να συνεχιστεί. Σημειώνουμε την απόφαση μεταβίβασης 1.500 ατόμων από τη Μόρια στην ηπειρωτική χώρα και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις ελληνικές αρχές», πρόσθεσε.
Σε διευκρινιστική ερώτηση του «Έθνους» πάντως, η Κομισιόν ξεκαθάρισε ότι οι 1.500 χάνουν την πιθανότητα επιστροφής τους στην Τουρκία, αφού η κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας προβλέπει επιστροφές μόνο όσων προσφύγων και μεταναστών βρίσκονται στα νησιά.
 Έτσι εξηγούν άλλωστε οι Βρυξέλλες το γεγονός ότι μέχρι τώρα οι ελληνικές Αρχές επέμεναν να τους κρατούν στα νησιά, παρά τον υπερπληθυσμό και τις κακές συνθήκες.
Δηλαδή με απλά λόγια,όσοι μεταφέρονται στην ενδοχώρα παραμένουν στην Ελλάδα μόνιμα αφού χάνεται το δικαίωμα επιστροφής..




5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη,ερώτηση άσχετη με το θέμα αλλά μας καίει όλους.
Είδατε καμιά έκπτωση στα χαράτσια που ανέβηκαν εχθές στο ΑΑΔΕ;
Τώρα για την εισβολή τι να πεις;!
Περίμενε κανείς κάτι άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανοιγε το συστημα εχθες ηταν μπλοκαρισμενο, σημερα δεν μπηκα. Κατι ακουσα για 20% εκπτωση αλλα αυτο ειναι το τυρακι γιατι ερχεται ο ΚΕΝΑΚ και εκει ειναι που θα πεσουν τα απανωτα συγχωρεστε με γαμησιατικα. Για να μη το αναλυω, μαζικες κατασχεσεις απο το υψος των φορων.

Ανώνυμος είπε...

Μηδενική μείωση εννοούσε...

Ανώνυμος είπε...

Οι "ροές" συνεχίζονται κανονικά.
Τελείωσαν και τον Σαλβίνι...

Ανώνυμος είπε...

Απο 20 ευρω x 5 μηνες μου ηρθε 15,5 ευρω επι 5 μηνες, αυτο ηταν το τυρακι, αναμενω ομως την ερχομενη βοιδοπουτσα του ΚΕΝΑΚ και εκει θα κλαψουν μανουλες κυριολεκτικα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...