Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Ξεσκίστε οσο προλαβαίνεται

170.000.000 ευρώ Haircut στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από το ΤΑΙΠΕΔ! Πρωτοφανές «ψαλίδι» στην υποχρέωση του Ομίλου Περιστέρη για τα χρήματα που πρέπει να δώσει για την 35η εκμετάλλευση της Εγνατίας οδού που είχε πλειοδοτήσει πριν 2 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει ευρώ. Τα 800.000.000 ευρώ που θα πάρει από την πίσω πόρτα με έργα.

 

Το αισχρό ξεπούλημα των Ελληνικών τραπεζών και η ληστεία σε βάρος των Ελλήνων με λεία 50.000.000.000 ευρώ! Τα μπουκωμένα ΜΜΕ με διαφημίσεις που παρουσιάζουν το έγκλημα αυτό ως μέγα επίτευγμα και τα δεμένα χέρια της δικαιοσύνης με νόμο της Βουλής.

 

Μιά υπόθεση-πρόβλεψη: Ο Κυρ. Μητσοτάκης ή θα καταλήξει στην φυλακή ή ”φυγάς” εκτός Ελλάδας. Κρατήστε αυτήν την σημείωση!!!

 

Νέα αναβολή στην δίκη - παρωδία για το «ναρκοπλοίο» Noor 1! Η «αλλαγή» του δικαστή Κουτρούμπα, η «εξαφάνιση» των διερμηνέων, ο ασθενής συνήγορος του Γιαννουσάκη, ο Τούρκος που την κοπάνησε στο Βέλγιο και ο Ιρανός που απελάθηκε. Τα ελαφρυντικά που οδήγησαν εκτός φυλακής τους εγκεφάλους και το 5μελες εφετείο Πειραιά που θα τα κρίνει όλα από την αρχή.

 

Από τον Κόστα της Πορτογαλίας στον Κώστα Σημίτη της μπανανίας μια παγκόσμια πρωτοτυπία: “Είδα με τα ίδια μου τα μάτια τις μίζες να μπαίνουν στους φακέλλους και να τις παίρνει ο διευθυντής του Υπουργού!” Ε…και;

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 2019
ΌΣΟΙ ΘΥΜΟΎΝΤΑΙ...
ΈΠΕΣΕ ΚΑΤΆ ΑΡΧΕΣ
ΑΝΟΊΞΕΩΣ
ΈΝΑΣ ΚΡΌΤΟΣ!!!
ΣΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ ⚡
ΈΣΚΑΣΕ...⚡
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΉΓΕ
ΌΛΟΥΣ!ΖΒΑΡΝΑ!!!
Η ΚΟΥΛΙ ΕΊΝΑΙ
ΝΤΕΑΝΤ.
ΚΙΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΑ
ΝΟΥΡΟΑΝΙΑ
ΕΊΝΑΙ ΤΡΕΛΈΣ
ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΊΕΣ


ΠΕΊΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...