Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κούλης έριξε πόρτα στον...Κούλη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «εικάζει» ότι ο ΙνδοΒρετανός πρωθυπουργός ματαίωσε τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λόγω των δηλώσεων του τελευταίου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα. Ομως ο  ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν αυτός ήταν ο λόγος! Αν δεν ήταν αυτός τότε ποιος ήταν;

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα, τα βρετανικά Eurofighter, το τουρκικό μαχητικό και η συνάντηση Σούνακ-Μητσοτάκη

 

Μητσοτάκης-Σούνακ: Πίσω από τα Γλυπτά αχνοφαίνονται τα Eurofighter…

 

Η πραγματική αιτία ματαίωσης της συνάντησης Ρ.Σουνάκ-Κ.Μητσοτάκη: Η Ελλάδα «δεν υπάρχει καν» στην ατζέντα των βρετανικών ενδιαφερόντων

 

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “BERKELEY”, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΟΣΜΠΟΡΝ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ!

 

“ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ” Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΣΟΥΝΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΡΕΠΕΙΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ “ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΟΧΙ ΚΟΥΛΑ!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σούνακ δεν είναι μετανάστης! Εκατομμυριούχος είναι!
Στον καπιταλισμό αυτό που καθορίζει την ταυτότητά μας είναι το εξής ένα και μοναδικό στοιχείο… το χρήμα και ο… Ινδός έχει αρκετό!!! Η προσωπική του περιουσία ανέρχεται στα 730 εκατομμύρια Στερλίνες, ενώ και τη σύζυγό του δεν την λες και “φτωχιά”… μιας και το χει το κομπόδεμα της. Η περιουσία της μάλιστα εκτιμάται στα 900 εκατ. $.Αυτό που κυρίαρχα καθορίζει την ταυτότητα μας στον καπιταλισμό δεν είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το χρώμα του δέρματος, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις. Μετράνε και αυτά οπωσδήποτε αλλά… αλλά το μείζον είναι τα ΦΡΑΓΚΑ, τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ, τα ΠΛΟΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Άγγλοι δεν ήταν ποτέ φίλοι μας - Πίσω από κάθε εθνική τραγωδία ήταν οι Βρετανοί. Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Κρήτη, Κύπρος!

Ανώνυμος είπε...

την καυμενη την κουλα εφτασε το σκ@το στην καλτσα καθωs φαινεται ο σωζων εαυτον σωθητω...Εφτασε η ωρα του καδη για σουφρομετρηση..
ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...