Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Γίνε και εσύ ρουφιάνος.Μπορείς.


Με 3.000 ευρώ θα επιβραβεύει η κυβέρνηση το… επώνυμο «κάρφωμα»! – Έρχονται πρωτοφανείς καταστάσεις στην ελληνική κοινωνία

 

Σχεδόν 200.000 «κατέβασαν» την εφαρμογή Appodixi στα στα κινητά τους

...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με μία τεράστια εκλογική αποχή, οι περισσότεροι φραπεδιάρηδες νεοέλληνες προτίμησαν τον καφέ και το ούζο αλλά και το εθνικό σπορ, το ραχάτι και όχι την αηδία της κοινοβουλευτικής κάλπης, έστω κι έτσι αποδοκίμασε αυτούς που έπρεπε να «εξοντώσει» προ καιρού. Πρώτα απ’ όλα τη Ντόρα, τον ίδιο τον Μητσοτάκη και τον κομματικό του μηχανισμό. Εάν εξαιρέσει κανείς, τους «γυφτοπρόξενους» της Μεσσηνίας του «αλήτη- προδότη- Σαμαρά» και κάτι άλλα σαπάκια του κομματικού σωλήνα της Πελοποννήσου που έβγαλαν τον Πτωχό «μαφιόζο», περιφερειάρχη (γι αυτόν θα χουμε να γράψουμε πολλά τις επόμενες μέρες), στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι «ραγιάδες» κι όχι οι «προοδευτικές δυνάμεις» που είπε ο αεί βλάξ , Γιώργος Παπανδρέου, βούλιαξαν τους φιλελέδες του Κούλη.
Είναι μία πρώτη αντίδραση στον πολιτικό παχυδερμισμό, είναι μία πρώτη νίκη στο φαύλο καθεστώς Μητσοτάκη, των μπράβων, της ένοπλης φράξιας δολοφόνων, μιζαδόρων, παλιανθρώπων και μιασμάτων του υποκόσμου. Είναι μία πρώτη ανάσα κατά του πνιγερού και διεφθαρμένου στρατού της Ντόρας και των Ντοράκηδων. Κάθονται στα κανάλια και θριαμβολογούν τα κομμούνια , τα πασόκια και κάτι άλλα συριζόπληκτα του Κασσελάκη. Το ΠΑΣΟΚ είναι με το κεφάλι κάτω, ο Σύριζα τρέχει να αγοράσει τα χακί του πισωγλέντη, η Κοσιώνη πάει σπίτι να παρηγορήσει τον Μπακογιάννη τον «τζούφιο» και ο Πρετεντέρης πάει να πληρωθεί από το Mega του κυρίου Μαρινάκη του εφοπλιστή, που από χθες τη νύχτα- εάν είχε το παραμικρό ίχνος δημοσιογραφικού κριτηρίου- θα έπρεπε να τον πετάξει με τις κλωτσιές από το κανάλι του με τις μ@λακίες που έλεγε διαστρεβλώνοντας και παραποιώντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Εκτός κι αν το στραβό του σαγόνι, του έχει επηρεάσει και την όραση.
Χθες κέρδισε ο μαχόμενος λαός που δεν γουστάρει νταβάδες πάνω απ’ το κεφάλι του. Όσοι πήγαν στην κάλπη. Αν προστεθούν και όσοι δεν πήγαν αηδιασμένοι, η ήττα της ΝΔ και του ίδιου του λιγούρη Μητσοτάκη, είναι επονείδιστη. Πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Κατά την ρήση του Κολοκοτρώνη,η Ελλάδα παράγει ραπανάκια και προδότες....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...