Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ψόφησε ο σκοταδόψυχος.

Σε μια δήλωση, η Kissinger Associates ανακοίνωσε: «Ο Henry Kissinger, ένας αξιοσέβαστος Αμερικανός λόγιος και πολιτικός, πέθανε σήμερα στο σπίτι του στο Connecticut».

Ο Χένρι Κίσινγκερ ήταν ένας αποκρουστικός εγκληματίας πολέμου . Γιατί είναι εγκληματίας πολέμου; Βιετνάμ, Καμπότζη, Ινδονησία, Μπανγκλαντές, Χιλή, Κύπρος του 1974 – από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς; Όπου πόλεμοι, πραξικοπήματα, λιμοί και δυστυχία, λίγο να ξύσεις την επιφάνεια, θα βρεις τα... εγκεφαλικά του αποτυπώματα. Φανατικές μαθήτριές του ήταν και η φρεσκοπεθαμένη Μαντλίν Ολμπράιτ, η καταστροφέας της Γιουγκοσλαβίας, η Χίλαρι Κλίντον, αλλά και η πρωταγωνίστρια της ουκρανικής τραγωδίας Βικτόρια Νούλαντ. Και οι υπηρεσίες του προς διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα συνεχίζονται ώς σήμερα, μέσω της διαβόητης «συμβουλευτικής» εταιρείας του Kissinger Associates. Είπαμε: Όποια... μαύρη πέτρα και να σηκώσεις, από κάτω θα βρεις, αν όχι τον ίδιο τον Κίσινγκερ, σίγουρα κάποιον θαυμαστή και μαθητή του...

Το βιογραφικό του στάζει αίμα

 

Πραξικοπήματα με μανδύα νομιμότητας.


Ο Κίσινγκερ πέθανε, τα εγκλήματά του όμως όχι: Ο βρόμικος ρόλος του στην τουρκική εισβολή και διχοτόμηση της Κύπρου


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΈΚΑΝΕ?
ΟΙ ΛΑΟΙ ΥΠΈΦΕΡΑΝ?
ΠΉΓΕ ΚΑΙ 100αρι...

ΤΙ! ΝΑ ΛΈΜΕ...!?

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ
ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΤΟ
ΤΟΥ🤣🤪
ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ!!!


Ανώνυμος είπε...

Το πρωί ήταν η πρώτη είδηση που διάβασα, ξεστόμησα αυθορμήτως απανωτά πουστηρλήκια για να τον ξεπροβοδίσω όπως του έπρεπε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...