Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Πούστηδες και παλλουκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια.

Με αφορμή το νομοσχέδιο που θεσμοθετεί το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, προκλήθηκαν διάφορες αντιδράσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκάθαρα αντίθετος εμφανίστηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι δεν προτίθεται να το ψηφίσει  και πως σε περίπτωση που τεθεί ζήτημα «κομματικής πειθαρχίας», όπως είπε, θα παραιτηθεί. Το «μπλέξιμο» αυτό που επικρατεί στην οδό Πειραιώς, έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο, η χθεσινοβραδινή δήλωση-μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτα Κακλαμάνη:

«Από τη στιγμή που ένα νομοσχέδιο περνάει από το Υπουργικό Συμβούλιο και το οποίο στηρίζει ο Πρωθυπουργός που διορίζει τους Υπουργούς, δεν μπορούν οι Υπουργοί να μην ψηφίσουν. Όποιος Υπουργός δεν θέλει να ψηφίσει, γιατί θα είναι ελεύθερη η ψήφος, παραιτείται», είπε ο πρώην Υπουργός στο Attica TV και «φούντωσε» ακόμα περισσότερο τη «φωτιά» που έχει ανάψει!

Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Εστία», μόνο 30 Βουλευτές της ΝΔ φέρονται πρόθυμοι να ψηφίσουν νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων αν κατατεθεί στην Βουλή, ενώ έγραφε επίσης, ότι ο "οικονομικός σύμβουλος" του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, είναι στο άλλο άκρο και φέρεται να δηλώνει ότι εάν ο νόμος για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών δεν ψηφισθεί έως το τέλος του έτους, θα παραιτηθεί!


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SCMP
SOUTH CHINA MORNING POST

ΡΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΟΜΠΨΗΦΟΦΟΡΕ
ΜΗΝ ΣΚΑΣ...
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ
ΑΠΟ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΒΆΦΟΥΝ ΑΓΆΛΜΑΤΑ
ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΧΡΌΝΩΝ.
(ΠΑΡΗΓΟΡΙΆ...)
🤣🤪

ΑΥΤΟΊ ΚΆΝΟΥΝ ΈΤΣΙ
ΟΙ...301 ΜΠΟΥΣΤ!ΙΔΕΣ
ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΜΠΙΧΤΕΣ
ΔΕΝ ΈΒΓΑΛΑΝ
ΥΠΌΘΕΤΑ ΣΕ
ΜΈΓΕΘΟΣ
Διαφημιστικής...
ΤΑΜΠΕΕΕΛΑΣ.

🤣🤪🤣🤪🤣🤪


Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΟΙ
ΟΙ ΠΛΥΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ
ΚΛΠ ΚΛΠ
ΤΙΙΙ...!?
ΈΓΙΝΕ!?
ΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΩΝ
ΠΟΥ ΤΑ ΝΕΡΆ ΈΦΤΑΣΑΝ
ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΊΔΙΑ
ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΑ?

ΜΕ ΤΙ ΘΑ!
ΚΆΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ
ΜΕ ΦΑΚΈΣ ΚΙΑΝ!?

ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΉΡΧΑΝ
ΠΤΏΜΑΤΑ???
ΚΑΙ ΠΌΣΑ???

ΑΥΤΉ ΠΆΛΙ ΤΗΝ
ΑΝΩΜΑΛΊΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ
ΤΟΥ ΜΠΕΕΕΟΥΣΤ!
ΔΕΝ ΤΗΝ Καταλαβαίνω...
ΧΑΧΑ ΧΟΥΧΑ
ΚΙΟΛΑ ΤΡΕΕΕΛΑ!

ΑΥΤΌ ΘΑ ΠΕΙ
ΓΡΆΨΙΜΟ...

ΕΣΎ!?
ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΚΟΙΤΑ
ΝΑ ΞΑΝΑΡΠΑΞ
ΚΑΜΊΑ ΦΑΠΑ
ΚΑΙ ΖΗΤΆ ΚΑΙ
ΣΥΓΝΏΜΗ.
ΈΣΤΩ!ΚΑΙ ΜΕ
ΧΆΛΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ...
ΚΛΠ ΚΛΠ

ΕΎΒΟΙΑ ΈΒΡΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΊΑ
ΚΛΠ ΚΛΠ
ΚΑΝΆ ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ
ΝΈΟ!?




Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι; Ο Μάκης Βορίδης ήταν μεταξύ των πολιτικών προσώπων που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση μέσω Predator, όπως αποκάλυψε το Documento. Το είπε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη με τρόπο που θύμιζε περισσότερο σαν να περιγράφει κάποιος ότι άναψε το λαμπάκι στο κινητήρα του αυτοκινήτου του. Μόνο που η... προσπάθειά του να υποβαθμίσει με αυτόν τον τρόπο το θέμα, αλλά και η πρόθεσή του να μην κινηθεί νομικά όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άνθρωπος στον πλανήτη, μάλλον δείχνουν το μέγεθος του κυβερνητικού βούρκου παρά κάτι άλλο. Ο αντ’ αυτού του Κυριάκου Μητσοτάκη έλεγε τέτοιες μέρες πέρυσι ότι δεν παρακολουθούνταν πολιτικά πρόσωπα και πως αν κάποιος έχει στοιχεία για κάτι τέτοιο να τα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη. Τώρα λέει ότι δεν έχει νόημα να πάει κάποιος στη Δικαιοσύνη γιατί έχει κινηθεί ήδη αυτεπάγγελτα και πως οποιαδήποτε μήνυση θα περιέπλεξε τη δικογραφία. θα μπορούσε να ήταν σενάριο κωμωδίας αυτό.

Ανώνυμος είπε...

mykonian klasomparmpoynos vothridis οσονουπω ερχεται μια π@υτσα ναααααα κ.κλαναρχιδακη μακη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...