Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Youtuber - κτήνος!

Στην φυλακή οδηγείται ο 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται για τον βασανισμό δύο ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Καθημερινά, ο 42χρονος άνδρας μετέδιδε ζωντανά για 2 με 3 ώρες εικόνες φρίκης, στις οποίες υποβάλλονταν άτομα με νοητική αναπηρία. Ξύλο, βιαιοπραγίες, ασελγείς πράξεις, ναρκωτικά και απειλές. Με αυτά έρχονταν αντιμέτωπα τα άτομα που συμμετείχαν στα εν λόγω «streams» τα οποία προβάλλονταν ελεύθερα στην κορυφαία πλατφόρμα αναπαραγωγής ψηφιακών βίντεο. Το συγκεκριμένο κανάλι αριθμεί 21.800 εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ τα βίντεο έχουν πολλές περισσότερες προβολές.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο «θεατής» έχει τη δυνατότητα μαζί με την αποστολή χρηματικού ποσού («donate») προς το κανάλι να ζητήσει από τους συμμετέχοντες να προβούν σε πράξεις τις οποίες ο ίδιος ήθελε.

Ενδεικτικό της έκτασης που είχε πάρει η εγκληματική δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι είναι το γεγονός ότι από την έρευνα των Αρχών έχουν προκύψει τουλάχιστον 554 βίντεο, τα οποία παρακολουθούσαν συνδρομητές οι οποίοι έδιναν μέχρι και 150 ευρώ ώστε να βλέπουν τα θύματα και να ικανοποιούν τις αρρωστημένες τους ορέξεις.

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές περιλάμβαναν εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες, σεξουαλικές πράξεις, χτυπήματα με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser gun), ξύρισμα κεφαλής, γιαουρτώματα και εξώθηση σε πράξεις γενετήσιας ελευθερίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...