Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Αστυνομικoί μετέφεραν 100 κιλά κάνναβη με υπηρεσιακό όχημα

Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή (15/03) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο Αρχιφύλακες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας (41 και 50 ετών) και ένας 41χρονος αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης, εντοπίστηκε ο 41χρονος αστυνομικός να οδηγεί υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον άλλο 41χρονο και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία και συγκεκριμένα σε καφετέρια που τον είχε αφήσει ο συνάδελφός του, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στο όχημα.

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ ερευνάται πόσο καιρό οι συγκεκριμένοι επίορκοι αστυνομικοί είχαν αναπτύξει εγκληματική δραστηριότητα.


 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 102 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ! ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΙΝΑΛΟΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΕΊΝΑΙ
ΠΌΣΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ
ΈΡΙΞΑΝ
ΜΕ ΚΟΥΡ@ΔΟΙ...
???
ΤΙ ΆΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ
ΕΊΧΑΝ!?
ΜΊΛΑΓΑΝ ΣΥΧΝΆ ΜΕ
ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΑΡΧΈΣ!?
ΚΛΠ

ΣΤΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΚΡΊΝΕΤΑΙ
ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΤΗΝ
ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ
ΠΟΛΎ ΘΡΆΣΟΣ!
ΤΙ! ΘΡΑΣΥΤΗΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...