Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ο Ναζισμός δηλώνει παντού παρών.

Σάλο και οργή στη Ρωσία έχουν προκαλέσει τα ηχητικά αποσπάσματα που αποκάλυψε το Russia Today και στα οποία ακούγονται Γερμανοί αξιωματικοί να οργανώνουν πυραυλική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας.

Ο υβριδικός πόλεμος εναντίον του ρωσικού λαού, που εξαπέλυσε η Δύση, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από μια συνομιλία στις 19 Φεβρουαρίου 2024 μεταξύ του γερμανικού στρατού – του επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr Graefe, του επιθεωρητή του BBC Bundeswehr Gerhartz και των υπαλλήλων του κέντρου αεροπορικών επιχειρήσεων της Bundeswehr Space Command Fenske and Frostedt . Το απόσπασμα είναι αφιερωμένο στη σχεδιαζόμενη επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας»

Ραγδαία επιδείνωση των σχέσεων Ρωσιας - Γερμανίας μετά απο ηχητικό με Γερμανούς να οργανώνουν πυραυλική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας

 

Ο Όλαφ Σολτς «καρφώνει» τους Βρετανούς και τους Γάλλους ότι ήδη έχουν εμπλακεί άμεσα στον πόλεμο στην Ουκρανία

O Γερμανός  καγκελάριος  ούτε λίγο ούτε πολύ …ρουφιανεύει τις κινήσεις τους στους Ρώσους. «Έχουν στείλει ήδη προσωπικό που προγραμματίζει τους πυραύλους κρουζ «Scalp» και «Storm Shadow που έχουν παραδοθεί στο Κίεβο».

 

Financial Times: «Ειδικές Δυνάμεις δυτικών χωρών ήδη εμπλέκονται στην Ουκρανία»

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ κακογραμμένο και ύποπτο ψήφισμα...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

http://ixnos.blogspot.com/2024/02/blog-post_62.html


Υ.Γ.:There's a storm coming!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...