Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Η συμμορία των «6»

Την κλοπή 40 οχημάτων και δύο μοτοσικλετών εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, με την εξάρθρωση του κυκλώματος. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 18 οχήματα και πλήθος εξαρτημάτων. Το παράνομο οικονομικό όφελος του κυκλώματος ξεπερνάει τις 980.000 ευρώ. Αρχηγός της σπείρας φέρεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του συνεργείου – φανοποιείου αυτοκινήτων  «MVS CAR PAINT» στα Άνω Λιόσια. Ο ίδιος, μετέβαινε ανελλιπώς στο συνεργείο – φανοποιείο της οργάνωσης, όπου φρόντιζε για τη λειτουργία του, ενώ παράλληλα μεριμνούσε για την εξέλιξη της εγκληματικής τους δραστηριότητας. Μέλος της σπείρας φέρεται να είναι και ο 51χρονος πρώην ηθοποιός Ν.Γ, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο σήριαλ, Κωνσταντίνου και Ελένης. Πολύ γρήγορα εγκατέλειψε την υποκριτική και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Γαρυφαλλιάς στο Μενίδι.Μάλιστα, ο άνδρας ομολόγησε τις πράξεις του και παραδέχθηκε τη συμμετοχή του.

Ειδικότερα, από την έρευνα του Τμήματος, σε συνδυασμό με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν ιεραρχικά διαρθρωμένη και δομημένη ομάδα, με προοπτική διαρκούς και σχεδιασμένης δράσης, αποσκοπώντας στην τέλεση διακεκριμένων κλοπών Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσικλετών με ιδιαίτερα αυξημένη αγοραστική ζήτηση όπως: MERCEDES μοντέλων SLK και SMART, VOLKSWAGEN GOLF, TOYOTA CH-R και ΥARIS, PEUGEOT 208, 2008 και 3008, FORD FIESTA, FIAT 500, BMW GS 1250 R, OPEL CROSSLAND, CITROEN C3 και RENAULT CAPTUR, με σκοπό τον παράνομο πορισμό εισοδήματος.

Θύμα της συμμορίας των «6» είναι και ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Στάθης Ταυλαρίδης, του οποίου είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα του.

 

Γνωστός ηθοποιός ανάμεσα στους συλληφθέντες της συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα στην Αττική

 

Έκλεβαν αυτοκίνητα 7 μέρες την εβδομάδα

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΊΡΙΑΛ...
ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ
ΠΟΛΎ ΘΑΝΑΤΙΚΌ
ΒΓΆΖΕΙ ΚΑΙ
ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ...

ΤΙ ΜΚultra
ΝΑΧΕ ΓΊΝΕΙ
???
ΤΙ!?
ΣΑΤΑΝΙΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΝΑΧΕ ΓΊΝΕΙ
???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...