Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στον ΟΣΕ χρειάζονται και μπάρες και αμπάρες.


 

 

Τρεις υπάλληλοι του ΟΣΕ πλήρωσαν 1.800.000 για εγγύηση .Πρέπει να έκαναν πολλά νυχτερινά και διπλοβάρδιες.

 

Deutsche Welle: «Κουκούλωμα και συγκάλυψη»

 

 

Το παρασκήνιο της «Μονταζιέρας»

 

 Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο»

 

 

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο»

 

 

Διανύουμε αφόρητη παρακμή...

Εικοσιτετράωρη θητεία εθελοντική

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Τούρτα με λάθος ηλικία στα κεράκια έσβησε ο Κασσελάκης για τα γενέθλιά του

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν πρόλαβε να ορκιστεί και ... απολύθηκε ο Κασσελάκης από το στρατό. Βήμα βήμα τον ακολουθούν οι κάμερες. Όλα ένα απέραντο λάιφ στάιλ.

Ανώνυμος είπε...

Ολο διαμαρτυρεται ο κοσμος και καθε φορα με το που γινουν εκλογες τρεχουν αμεσως να ψηφισουν τους εκλεχτους τους. Τωρα, για ακομη μια φορα πεφτουν απο τα συννεφα με το νεο νομοσχεδιο για την υποχρεωτικη πυρασφαλεια των ακινητων...
Αυτο το νομοσχεδιο ψηφιστηκε την εποχη που κυβερνουσε ο μαλακοπιτουρας ο Γιωργακης με υπουργο περιβαλλοντος την Μπιρμπιλη!
Απο τοτε εχουν αλλαξει πεντε δεκα, ποσως με ενδιαφερει, προοδευτικες κυβερνησεις. Καμμια κυβερνηση δεν το κατηργησε, αντιθετως το εφαρμοζουν καθε φορα και απο λιγο στα πουστικα! Οπως κατηργησαν και τον... εκτακτο και προσωρινο φορο του ΕΝΦΙΑ!
Ολοι αυτοι που κατηγορουν εμας που δεν συμμετεχουμε στο στημενο τους παιχνιδι των εκλογων, εχουν διαβασει ποτε τους το νομοσχεδιο της Μπιρμπιλη??? Οχι βεβαια που να βρουν χρονο! Καυλαντιζουν ολημερις και ολονυχτις στα αερογαμησια του φεισμπουκ, στα ζωδια και στη χαϊβανιτιδα της τηλεορασης.
Για να μην το κουραζω, οσα χρηματα και οσες ανακαινισεις να κανεις στο πιο συγχρονο σπιτι ακομη κι αν ακολουθησεις κατα γραμμα τις επιταγες του νομοσχεδιου ΚΕΝΑΚ ειναι ηδη παρωχημενο! Εχουν περασει ηδη 15 χρονια απο τοτε που ψηφιστηκε. Agenda 20... Θα φτιαξεις τη σπιταρονα σου ακομη και σπαταλωντας εκατομμυρια ευρω συμφωνα με τις προδιαγραφες ΚΕΝΑΚ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ- και μετα θα σου πεταξουν τις νεες προδιαγραφες ΚΕΝΑΚ της ατζεντας 30.
Δεν εχετε την παραμικρη ιδεα τι παραννοιες περιλαμβανει αυτο το (παρωχημενο) νομοσχεδιο!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το ΣΔΟΕ θα κάνει έλεγχο για το που βρέθηκαν τα χρήματα των εγγυήσεων η θα συνεχίσουν να γλύφουν τα μελωμενα δάχτυλα τους οι ελεγκτές;;;

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν πλήρωσε
Σταματήστε τα ψέματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...