Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Μεγάλη πάσα στον Ράμα,

Στον Κάδο ο Πύρρος  Δήμας;

 

Ο Φρέντι Μπελέρης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ: Η κίνηση - έκπληξη που εξετάζει το Μαξίμου

Επιβεβαιώνει το συγγενικό περιβάλλον του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας -

 

Όλοι βολεύονται. Βολεύεται ο Ράμα που ξεφορτώνεται τον Μπελερη και αίρονται οι δυσκολίες στις σχέσεις Ε.Ε –Αλβανίας, βολεύεται ο Κούλης δείχνοντας πατριωτιλίκι, Βολεύεται  και ο Μπελέρης που μπαίνει στην πολιτική, και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο. 

 

Ο μόνος που δεν Βολεύεται  είναι ο μεταπηδήσας από το ΠΑΣΟΚ στην Νουδούλα ως υποψήφιος ευρωβουλευτής Πύρρος Δήμας, διότι στην Αλβανία είναι Έλληνας, και στην Ελλάδα Αλβανός.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ
ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ
ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ
ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ

ΚΡΙΙΙ...ΜΑΣ!
ΚΡΙΜΑΣ ΚΡΙΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να έχει για τον Έντι Ράμα, η εκλογή του Φρέντη Μπελέρη στο Στρασβούργο είναι μία εξαιρετικά βολική εξέλιξις. Το κέρδος του είναι διπλό. Αφ’ ενός διατηρεί τον έλεγχο της Χειμάρρας και αφ’ ετέρου στερεί την Βορειοηπειρωτική μειονότητα από ένα σημαντικό στέλεχος, από έναν ηγέτη. Ταυτοχρόνως, και η Νέα Δημοκρατία προσβλέπει σε σημαντικά οφέλη από την ένταξη του Μπελέρη στο ψηφοδέλτιό της. Είναι ένα πρόσωπο που θα προσελκύσει ψήφους δεξιών πολιτών, οι οποίοι είναι απογοητευμένοι από την πολιτική του κ. Μητσοτάκη, τόσο στα εθνικά όσο και στα κοινωνικά θέματα.
Η εξέλιξις, δηλαδή, είναι τόσο βολική και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τον Έντι Ράμα που φθάνει να θεωρείται ύποπτη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...