Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Οι... «Βενζινάδες»

 

 

Το μήνυμα θανάτου στον «σκληρό» αρχινονό που είναι ιδιοκτήτης του πρατηρίου της Aegean στον Πειραιά! Η ανατίναξη του βενζινάδικου - που λειτουργούσε με μπροστινό - με 7 κιλά δυναμίτη και η αποφυλάκιση σε λίγες μέρες που θα ανοίξει νέο κύκλο αίματος.

 

Οι 261 τόνοι με χημικούς διαλύτες καυσίμων και η εγκληματική οργάνωση με 6 πρατήρια! Οι συλλήψεις, το προφητικό ρεπορτάζ του edolio5, η ξανθιά καλλονή του My Style Rocks που έκανε κουμάντο, το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο και ο ρόλος της οικογένειας Σκαφτούρου.

 

Ο «πόλεμος της νύχτας» με…πυρομαχικά τα βενζινάδικα


 

Είκοσι συλλήψεις για νοθευμένα καύσιμα και ποτά -μπόμπες


«Πλοκάμια» της Greek Mafia στη νοθεία καυσίμων: Ο «ιερέας»,ο «μάγος» από τη Γάζα και η παίκτρια ριάλιτι - Στο «κόλπο» 6 βενζινάδικα 

 

Όλα τα ονόματα της εγκληματικής οργάνωσης και τα 6 πρατήρια στην Αττική! Η δικογραφία με τους γνώριμους της οικονομικής αστυνομίας που πρωταγωνιστούσαν στην νόθευση καυσίμων και οι γόνοι των 2 οικογενειών του «είδους» που «ένωσαν τις δυνάμεις» τους και θεωρούνται «αφεντικά» στους χημικούς διαλύτες από την Βουλγαρία. Συνελήφθησαν είκοσι άτομα και αναζητούνται άλλοι δέκα. Ο ρόλος των εταιρειών «AFCOLIA ΕΛΛΑΣ» - «ΑΚΦΑ», η έφοδος σε 8 σπίτια και η κατάσχεση δεσμίδων με 500ευρα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...