Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Παραλίγο να πάμε όλοι άκλαφτοι.

 

 

Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον Ουκρανό Χίτλερ.

Οι Ρώσοι κατήγγειλαν στην IAEA (International Atomic Energy Agency) ότι εξαπολύθηκε πυραυλική επίθεση από τους Ουκρανούς κατά του πυρηνικού εργοστασίου του Κουρσκ! Όπως αναφέρουν κατέρριψαν όλους τους πυραύλους και ο πυρηνικός σταθμός δεν κινδύνευσε. Εάν ισχύουν όλα όσα λένε οι Ρώσοι, τότε το Κίεβο έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο την Ρωσία και την Ευρώπη αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.

Αν οι Ρώσοι δεν κατέρριπταν τα βλήματα θα είχαμε «Τσερνόμπιλ Χ 10» και οι συνέπειες από ένα τέτοιο χτύπημα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερες διότι θα ανάγκαζαν τους Ρώσους να κάνουν χρήση πυρηνικών όπλων.

Οι Ρώσοι έχουν κλείσει τον πυρηνικό σταθμό ακριβώς λόγω της ουκρανικής εισβολής στην περιφέρεια αλλά ο πυρηνικός αντιδραστήρας απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να ψυχθεί.

Πέραν αυτού θα ήταν επίσης μεγάλο πρόβλημα ένα πλήγμα στο χώρο επεξεργασίας των πυρηνικών αποβλήτων.

 

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν το ρωσικό πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ! – Αν οι Ρώσοι δεν κατέρριπταν τα βλήματα θα είχαμε «Τσερνόμπιλ Χ 10»

 

Εκατοντάδες Βρετανοί, Γάλλοι, Πολωνοί και Εσθονοί «μισθοφόροι» ταυτοποιήθηκαν από τις ρωσικές αρχές να πολεμούν κατά των ρωσικών δυνάμεων στην ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ και πλέον στη Μόσχα μιλούν ανοιχτά για εισβολή της Δύσης μέσα στη Ρωσία! Η κατάσταση κλιμακώνεται και εάν συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες εντός ρωσικού εδάφους, τότε η Ρωσία θα αναγκαστεί να κάνει χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων κατά των Ουκρανών και να θέσει τις στρατηγικές τις δυνάμεις σε ετοιμότητα ακόμα και για μία πυρηνική αντιπαράθεση με τις ΗΠΑ.

Αυτή τη στιγμή στην ζώνη επιχειρήσεων στο Κουρσκ, έχει υπολογιστεί ότι πολεμούν 120 από τη Γαλλία, 180 μαχητές από την Πολωνία ένας άγνωστος αλλά μεγάλος αριθμός μαχητών από την Βρετανία και την Εσθονία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...