Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

«Το καντήλι της γιαγιάς»

 

 

Μία απ’ τις πλέον συγκινητικές στιγμές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι αυτή που θέλει την Ολυμπιακή Φλόγα να σβήνει. Σηματοδοτώντας το τυπικό τέλος της διοργάνωσης για την κάθε χώρα. Στο Παρίσι ο Τόμας Μπαχ κήρυξε τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους τους έξι αθλητές που εκπροσωπούσαν τις πέντε ηπείρους  να φυσάνε το καντηλάκι που κουβαλούσε ο Λεόν Μαρσάν, ο «βασιλιάς» της κολύμβησης ....για το σβήσιμο της Φλόγας, που να περίμενε η φουκαριάρα ότι μετά από τέτοια διαδρομή θα την έβαζαν σε φαναράκι του επιτάφιου  .

Μια από τις χειρότερες θέσεις στην νεότερη ιστορία της χώρας κατέλαβε η Ελλάδα  .

Μηδέν μετάλλια στους ολυμπιακούς αγώνες τού Μόντρεαλ (1976) .
70-κοστη θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου (2012)
60-κοστη θέση στους ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. (2008)
50-κοστη τώρα στο Παρίσι.


Ο στρατηγός άνεμος …… θρόνιασε την Ελληνική σημαία στην κορυφή της Σατανοφιέστας 2024! Η πτώση Εωσφόρου ως ”Golden Voyager” και η Αναγέννηση του ως Μυθικός Φοίνικας. Την 33η Ολυμπιάδα την αφιέρωσαν στον Αντίχριστο!

 

Όπως είπε και ο Μελανσόν ” πήγα σχολείο ξέρω τι είναι” σατανισμός! ”Δεν είμαστε ινδικά χοιρίδια”. Δεν ήταν τιμή για την Ελλάδα ήταν Σατανοπροσκύνημα!

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω να δω τα αφηγήματα που θα κυκλοφορήσουν οι αναλυτές της ψωροκώσταινας για την ελληνική σημαία την οποία μαγάρισαν τα τρία "σκοτεινά όντα" στην τελετή λήξης.Άιντε να δούμε πως θα μεταφράσουν το συγκεκριμένο γεγονός όλοι οι τυπάδες του copy-paste,που στην τελετή έναρξης ομιλούσαν για τον καβαλάρη της αποκάλυψης και που περίμεναν με βάση την αφίσα της τελετής λήξης να δουν τον εκπεσών άγγελο εις την γη.Τώρα που ο καβαλάρης και ο εκπεσών πιάσανε στα χέρια τους την ελληνική σημαία τι θα βγείτε να πείτε ωρέ αναλυτάδες; Πως η Ελλάς είναι το φως του κόσμου;
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Αφού πρώτα έπεσε ο χρυσός εξερευνητής στην τελετή λήξης,στην συνέχεια έπεσαν και οι συνεργάτες του

Τι έλεγε ο ύμνος προς τον Απόλλωνα την ώρα που καιγότανε η Αττική;

"Πέρα από την ένδοξη Αττική, έθνος της σπουδαίας πόλεως που χάρι στις προσευχές του Τριτωνίδη πολεμιστή, κατέχει μια λοφοπλαγιά προστατευμένη από κάθε κακό. Στους ιερούς βωμούς ο Ήφαιστος αφιερώνει μηρούς ιερών ταύρων. Μαύρος καπνός μέσα από τις φλόγες ανεβαίνει προς τον Όλυμπο."

Υ.Γ.: There's a storm coming!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...