Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ποιον δουλεύουν;

Κρήτη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι Σουδανοί που προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη κοπέλα μπροστά στο φίλο της

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΔΑΝΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ – ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ;

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι 3 Πακιστανοί που κατηγορήθηκαν για βιασμό τουρίστριας στη Μύκονο...

στ...

 

Εξοργισμένοι οι αστυνομικοί για την απελευθέρωση των Πακιστανών βιαστών!

 

Συνελήφθη 14χρονος για το βιασμό 17χρονης Γερμανίδας στο Καρπενήσι!

 

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: «Έτρεμα και έκλαιγα, φοβόμουν να τον κοιτάξω»

 

Ιδού τα βίντεο! Γυναίκα που έκανε μπάνιο σε παραλία της Αττικής ζήτησε βοήθεια από λουόμενο για να την σώσει από κάποιον που την απείλησε με μαχαίρι για να την βιάσει.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την απαντηση τη γνωριζεις γιατι ρωτας; Με το που ανελαβε ο γουρλωματης τι ειπε στην αμερικανικη εβραικη συναγωγη; Θα πολεμησω τον νατιβισμο. Πιασε οποιον βρεις μπροστα σου τυχαια και ρωτησε τον, τι σημαινει νατιβισμος; Δεν θα σου απαντησει κανενας! 41τακατο! Απολαυσε τις στιγμες, γινε απλος παρατηρητης, φιλοξενουμενοι ειμαστε πανω στη γη, τραβα και ενα ξυσιμο στα αρχιδια ριξε και ενα χασμουρητο και ασε τον κοσμο να τραβα τις κωλοτριχες του. Το'δες; το παιξες! Να στα αρχιδια μας, ετσι δεν ελεγε η διαφημιση;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΌ ΤΆ 🤣🤪
ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΧΌΛΙΑ!
ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΆΛΛΟ...
ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ ΩΡΑΊΑ ΗΘΟΠΟΙΌΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΜΗΤΗ.
ΡΕ ΤΙ ΚΈΦΙΑ!
ΠΟΥΧΕΤΕ.
🤣🤪

ΞΥΠΝΆΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ
ΔΕΝ ΛΈΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι σωστοτατος φιλε. Το ειπε και το κανει. Τα ελληνεζικα ζα ομως δεν καταλαβαν τι εννοουσε τοτε.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσουμε να στειλουμε τα παιδιά μας να πολεμήσουν και να σκοτωθούν για την πατρίδα,ενώ τα παιδιά των Κουληδων θα είναι στο Αμέρικα,οι λάθρο θα λουφάζουν και οι δικαστές θα γλύφουν τον κάθε Φλωριδη για την προαγωγή τους.

Ανώνυμος είπε...

Στο τελευταιο βιντεο με το συμβαν στην παραλια επειδη γνωριζω πολυ καλα την περιοχη, γνωμη μου ειναι ο,τι του την ειχαν στημενη. Ακριβως απο το πανω μερος της παραλιας περνά η κεντρικη λεωφορος και δεν ειναι ορατη η παραλια απο τους περαστικους. Σε αυτη την παραλια ζητημα ειναι να βρεις δευτερο ατομο να εχει παει για μπανιο εκει και αν πετυχεις καποιο ατομο θα ειναι με πάσα βεβαιοτητα γρια . Αυτος που τον πλακωσε βρεθηκε σε εκεινο το σημειο εντελως τυχαια (αν και καπου διαβασα οτι του τηλεφωνησε η πιτσιρικα, εκλεισε το μαγαζι του και πηγε σε εκεινο το σημειο) και εντελως τυχαια φορουσε και... γαντια με 38 βαθμους θερμοκρασια. Και ειχε και στο πισω μερος του μυαλου του να τραβηξει σε βιντεο ολο το σκηνικο... Περιττο να πω οτι σε εκεινο το σημειο και για μια αποσταση 60-80 μετρων δεν μπορεις να παρκαρεις ουτε πατινι- δεν υπαρχει χωρος ειναι γκρεμος με πυκνη βλαστηση, κατεβαινεις σκαλακια για να πας στην παραλια. Λιγες δεκαδες μετρων πιο περα στην ιδια ευθεια ο χωρος ανηκει στον γνωστο και ωραιο τυπά Γιοκαρινη.
Γενικη διαπιστωση μου παντως ειναι οτι τα μαλακισμενα τα 16χρονα/20χρονα κοριτσοπουλα την τελευταια τουλαχιστον πενταετια συνηθιζουν να πηγαινουν σε απομονωμενες παραλιες μόνα τους χειμωνα καλοκαιρι και κανουν και την αλλη μαλακια να φορουν ακουστικα και να ειναι προσηλωμενα στην οθονη του κινητου τους. Οι γονεις ως συνηθως ψωλαρμενιζουν στον πουτσο τους ολα, δεν τους ενδιαφερει τιποτα! Η τραγικη ιστορια της Μυρτούς δυστυχως ξεχαστηκε γρηγορα. Να ηξερες ποσα μαλακισμενα εχω αφυπνισει απο αποσταση (δεν πλησιαζω) και ποσα εχω διωξει να πανε σπιτια τους καθε φορά που τα βλεπω ειδικα τον χειμωνα που νυχτωνει γρηγορα.

Ανώνυμος είπε...

📢 ΆΞΙΟΣ!
ΆΞΙΑ?
ΠΆΝΤΩΣ ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ
ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ 🧠💖
ΕΎΓΕ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...