Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

«H συντριβή»

Αεροσκάφος συνετρίβη χθες Παρασκευή (09/08) στην πολιτεία Σαν Πάουλου στη νοτιοανατολική Βραζιλία με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 61 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, χωρίς να έχει γίνει γνωστός μέχρι στιγμής ο λόγος που υπέστη απώλεια στήριξης κι άρχισε περιδίνηση ώσπου κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή.

Το αεροσκάφος, που είχε κατασκευάσει η γαλλοϊταλική ATR, μετέφερε «57 επιβάτες» και είχε «τέσσερα μέλη πληρώματος», σύμφωνα με τον αερομεταφορέα Voepass.

Εκτελούσε πτήση από την Κασκαβέλ, στην πολιτεία Παρανά (νότια) προς το διεθνές αεροδρόμιο Γκουαρούλιους, στη Σαν Πάουλου. Έπειτα από απότομη απώλεια ύψους, συνετρίβη στις 13:25 (τοπική ώρα· 19:25 ώρα Ελλάδας) στη Βινιέντου, κοινότητα 76.000 κατοίκων, περίπου 80 χιλιόμετρα βορειοδυτικά από την πόλη Σαν Πάουλου, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους.

 

 

Η ανακοπή καρδιάς του πιλότου της VoePass Linhas Aéreas αιτία της αεροπορικής τραγωδίας;


Εδώ μιλάνε για ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Ο “ΙΕΡΕΑΣ” ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΛΙΝΟΥ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ

 

Αποκάλυψη για τις μπίζνες της Λινού: Συνεργασία με την εταιρεία «Γιαννίτσης» των χαλασμένων σχολικών γευμάτων στη Λαμία!

 

Eπιχείρηση Lock Step. Oι εκατομμυριούχοι Λινοί και τα ντοκουμέντα της Daily Mail βάζουν στο μικροσκόπιο τον Τσιόδρα και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών


Πάνω από 20 Έλληνες εμβολιασθέντες δημοσιογράφοι δίνουν αυτή τη στιγμή μάχη με λευχαιμίες, εγκεφαλικά, ανακοπές

 

Νοτιοκορεάτισσα ασημένια Ολυμπιονίκης της σκοποβολής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...