Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Κρεμάστε τον ψηλά τον πόρνο-πατριώτη.

Η παρατήρηση και η προσοχή του μεγαλύτερου αδελφού αποδείχθηκαν σωτήριες για ένα 9χρονο κορίτσι στη Σπάρτη, το οποίο υπήρξε θύμα κακοποίησης για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο πατέρας της, δυστυχώς, ήταν ο δράστης αυτής της φρικτής κατάστασης, καθώς την υπέβαλε σε βιασμό, ασελγείς πράξεις και παιδική πορνογραφία.

Το κτήνος που βίαζε την ανήλικη κόρη του επί πέντε χρόνια, έχει το θράσος να το παίζει και πατριώτης. Στο προφίλ του στα social media ο 40χρονος που συνελήφθη στη Σπάρτη το παίζει “πατριώτης” και υμνητής του τρίπτυχου “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, αλλά το κοριτσάκι του δεν δίστασε να το τραυματίσει ανεπανόρθωτα και σωματικά και ψυχικά.

 

Πώς ο μεγάλος αδελφός της 9χρονης έσωσε το κοριτσάκι από τον παιδεραστή – Σοκ οι αστυνόμοι!

 

ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ – ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟ 40ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΝΟΣ


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά ρε πούστη μου.Ριξτε τον στον Καιάδα να ξεβρωμίσει ο τόπος.. Στην κατοχή του λένε βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΊΡΕ ΤΆΣΟ ΚΑΡΑΤΆΣΟ.
ΚΑΙ ΞΕΦΤΊΛΑ ΣΤΟ
ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ!!!
ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!
ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ
ΒΛΈΠΟΥΝ 24/7
ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΉ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΑΓΑΠΗ!
ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΝ!
(ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΟΥΝ)
ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΟ
ΣΩΣΤΌ!
ΤΑ ΚΡΓΛΙΑ!


Ανώνυμος είπε...

Φιλαρακο οχι μονο συμβαινουν αυτα και αλλα πολλα, εμεις δεν εστιαζουμε δεν παρατηρουμε. Διπλα μας ειναι, μια κοινωνια καθαρματων απο ακρη σε ακρη! Και δεν αναφερομαι στους επενδυτες, για τους γηγεννεις ελληναραδες μιλαω. Το ξεχαρβαλλωμα ξεκινησε απο τον Οκτωβριο του 1988 οταν η μοιχεια απο ποινικο αδικημα μετατραπηκε σε παρτουζα εν μια νυχτι! Σε αυτα τα 36 χρονια της ασωτειας οπου εχουμε διαβει σου προκαλει εντυπωση ο καθημερινος ξεπεσμος της κοινωνιας; Πρεπει να εισαι πολυ νεαρος ή πολυ αθωα ψυχη για να εκπλησσεσαι στο ακουσμα τετοιων ειδησεων.


Ανώνυμος είπε...

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...