Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Σε ποια σπηλιά έχει κρυφτεί σήμερα o Κυτέας ;

Δυο φορές τον κατήγγειλε ο Εμμανουήλ Καραλής και η μητέρα του για ρατσιστική συμπεριφορά εις βάρος του. Τον Φεβρουάριο του 2017 η μητέρα του 19χρονου τότε Μανόλο υπέβαλλε υπόμνημα στον ΣΕΓΑΣ καταγγέλλοντας για ρατσιστική συμπεριφορά. Δυο χρόνια μετά ο ίδιος ο Μανόλο έκανε, μέσω του δικηγόρου του, μια σοβαρή καταγγελία στον ΣΕΓΑΣ για φραστική ρατσιστική επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που είχαν ως αποδέκτη τόσο τον ίδιο όσο και τους γονείς του. Ο προπονητής Στίβου Κυτέας έπεσε στα μαλακά ως προς την ποινή που του επέβαλλε ο ΣΕΓΑΣ -απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχή στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας για ένα έτος, με ... αναστολή- και πολύ χαμηλά στη συνείδηση όλων ως προπονητής και ως άνθρωπος. Ο Μανόλο ανέβηκε πολύ ψηλά. Και θα συνεχίσει να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα. Αυτή είναι η διαφορά τους. Και αυτή είναι η πραγματική τιμωρία του Κυτέα που το όνομά του θα καταγραφεί στην ιστορία του αθλητισμού με το στίγμα του ρατσιστή.

 

Έκαναν τα στραβά μάτια στο ρατσιστικό οχετό του Κυτέα ...

 

«Πέταξε» ο Ε.Καραλής στα 5,90 μέτρα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φλάι Μανόλο φλάι.50 χιλιαρικάκια πριμοδότηση του Μανόλο απο την ψωροκώσταινα.Σαν τα Ουκρανά είναι τα ιθαγενα της ψωροκώσταινας για αυτό και θα έχουν την ίδια μοίρα.Κάποια ουκρανικά κορόιδα γίνονται κιμάς στην κρεατομηχανή του ρωσοουκρανικού μετώπου και κάποια άλλα ουκρανικά "αθλητάκια" κάνουν ζωάρα εις τους ολυμπιακούς αγώνες.Η άλλη η φουκαριάρια αυτοπυρπολήθηκε γιατί παίρνανε τον άντρα της στο μέτωπο και ήξερε πως τον πάνε για σφαγή,ενώ η π.χ. η Mahuchikh περνάει ζωή και κότα

Τι χρήματα παίρνουν για κάθε μετάλλιο οι Έλληνες Ολυμπιονίκες
η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προσφέρει:
- 90.000 ευρώ για το χρυσό μετάλλιο
- 60.000 ευρώ για το ασημένιο μετάλλιο
- 50.000 ευρώ για το χάλκινο μετάλλιο


Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυτέας έψαξε την καταγωγή του σε βάθος χρόνου,μήπως έχει και λίγο από Ιμπραήμ πασά μέσα του.

Ανώνυμος είπε...

Και με 90 χιλιαρικα η Ελλας επτωχευσε. Τις Μερσενταρες που ελαβαν προσφατα οι 300 που ψηφιζουν αμετανοητα απο τα γεννοφασκια τους οι γονεις σας εκει ειναι πρασινη αναπτυξη και βελουδινες πιπες. Ποσα ειπαμε οτι χρωστουν τα κομματα της ευημεριας σας; Ολοι αυτοι θα σας σωσουν!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...