Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Και με τον σκύλο και με την πίτα δεν γίνεται.


"ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ"....

Η Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα σε ομιλία της για την λαθρομετανάστευση, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής ακριβώς:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ κινδυνεύουν να πέσουν θύματα ενός κακώς εννοούμενου διεθνισμού, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε χώρα υποδοχής μεγάλου αριθμού εξαθλιωμένων οικονομικών, κατά κύριο λόγο, μεταναστών.

Επειδή, όμως, το λογαριασμό τον πληρώνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι με ολοένα πιο περιορισμένα, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, τα δύο κόμματα της Αριστεράς κινδυνεύουν να συγκρουστούν με ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνικής και εκλογικής τους βάσης" Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων πιστεύουμε ότι όλοι συμφωνούν στις ορθοτομημένες πολιτικές αναλύσεις του ΚΚΕ

http://politikosafari.blogspot.com/

Τώρα πλέον είναι αργά. Όταν στήριζαν τους απεργοσπάστες-λαθρομετανάστες εις βάρος των εργατικών αγώνων και των δικαιωμάτων τους για περισσότερο μεροκάματο, και καλύτερες συνθήκες εργασίας που έλεγαν ότι ήταν η «ειδικότητα » τους, ας το σκεφτόντουσαν καλυτέρα. Προσπάθησαν να πετύχουν το εξής παράδοξο. Να είναι ταυτόχρονα και με το «αντικείμενο» που είχαν στα χέρια τους οι καρχαρίες για εκβιασμό της εργατικής τάξις, (θέλεις να δουλέψεις χωρίς δικαιώματα ; εάν δεν θέλεις στο καλό. Έχω πεινασμένους αλλοδαπούς που περιμένουν στην ουρά για ένα ξεροκόμματο.) και με την εργατιά, που έβλεπε τα δικαιώματα της να συρρικνώνονται με μοχλό πίεσης της, τους λαθρομετανάστες που ζητούσαν εναγωνίως δουλειά όσο-όσο. Δηλαδή ήθελε το Κ.Κ.Ε με λίγα λόγια ,και τον σκύλο και την πίτα. Τώρα μάλλον βλέπει ότι έχασε και τα δυο και ψάχνεται.


1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Κάλιο αργά παρά ποτέ!Και στη προκειμένη περίπτωση..ποτέ ΔΕΝ είν'αργά!Ξυπνήστε γιατί σίγουρα
θα συγκρουστείτε!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...