Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο Σάντος κάνει υπερπροσπάθεια για να… μην νικήσουμε.



Αφού φάγαμε το γκολ από ένα κακό και  αδύναμο πλασέ που το παρακολουθούσαν όλοι, κάνει στο 58' aλλαγή για την Ελλάδα ο Σάντος . Ο ζειμπέκης Κώστας Μήτρογλου στη θέση του Ανδρέα Σάμαρη. Ο διαιτητής  πετά έξω με δεύτερη κίτρινη τον Ντουαρτε, και ο  Σάντος  άμεσα ανακατεύει την τράπουλα και  κάνει τι; Βαζει τον  χασογκόλη Γκέκα αντί Σαλπιγγίδη. Eν συνεχεία κάνει και άλλη αλλαγή βάζοντας τον ..Κατσουράνη. Στο 90ο για να τσαντισει τον Σαντος ο Παπασταθόπουλος έβαλε γκολ και έφερε το παιχνίδι στα ισια . Ευτυχώς που δεν εχει άλλες αλλαγές γιατί θα τον πετούσε εξω.

Ισοφαρίσαμε λοιπόν με τον Παπασταθόπουλο στο 90'! Μετά από μια σειρά χαμένων φάσεων και ευκαιριών, τα καταφέραμε! Βαθιά μπαλιά, ο Παπασταθόπουλος κοντρολάρει, ο Γκέκας σουτάρει, ο Νάβας αποκρούει και στην επαναφορά ο Παπασταθόπουλος ισοφαρίζει σε κενή εστία!

Παραλίγο δεύτερο γκολ στο 93': Κεφαλιά του Μήτρογλου για την Ελλάδα και απόκρουση από τον Κέιλορ Νάβας. Σέντρα του Τοροσίδη στο πρώτο δοκάρι, ο Μήτρογλου παίρνει την κεφαλιά, ο Νάβας αποκρούει ενστικτωδώς. Μεγάλη ευκαιρία!

Άντε γεια και καλά πορτογαλικά κρασιά.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NAI RE FILE.H GNOSH TON NEOELLINON GIA OLA TA THEMATA EINAI MONADIKO PRONOMIO TOU LAOU MAS.KAKAMOIRIDES

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΓΚΕΚΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΘΑ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΗΤΣΟ-ΡΟΜΠΟΚΟΠ .... ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΑΤΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...