Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Τα πάντα είναι μεταγραφές κύριοι ..πολιτικάντες. Άλλες πάνω και άλλες κάτω από το ..τραπέζι.



Στην δήθεν αντεπίθεση για τις εντυπώσεις περνούν τρεις πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ, καλώντας τον Πάνο Καμμένο να ανακαλέσει τα περί "προδοτών" και "εξαγορασμένων", λες και δεν γνωρίζουμε ότι όλοι, μα όλοι, ότι οι …μεταγραφές είναι …μετά αμοιβής. Δεν υπάρχει μεταγραφή χωρίς αμοιβή, εκτός εάν παραμείνει…. ελεύθερος από την ομάδα, γιατί  είναι ..παλτό.   
Οι Χρυσούλα Γιαταγάνα, Κώστας Γιοβανόπουλος και Γεώργιος Νταβρής, κάλεσαν τον κ. Καμμένο και τους... "εναπομείναντες βουλευτές" των ΑΝΕΛ, να πουν συγκεκριμένα, πόσα χρήματα πήραν και από ποιους και σε περίπτωση που δεν έχουν στοιχεία να ανακαλέσουν. Και ασφαλώς δεν έχει στοιχεία γιατί αυτά ….γίνονται σε κλειστά γραφεία.
Ολόκληρη η επιστολή των τριών
«Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και οι συν αυτώ εναπομείναντες Βουλευτές του κόμματός του, παρά την ηχηρή δυσαρέσκεια του Λαού που εισέπραξαν, αρνούνται πεισματικά να κάνουν αυτοκριτική, ενώ ταυτόχρονα προβαίνουν σε μία ανεξέλεγκτη λασπολογία σε βάρος των Βουλευτών του κόμματος που αποχώρησαν. Μας αποκαλούν "εξαγορασμένους", "προδότες", "αποστάτες", "εκβιασμένους" και "προσκυνημένους". Τους καλούμε λοιπόν να πουν δημόσια:
Πόσα χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα πήραμε και από ποιον, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν "εξαγορασμένους";
Ποια θέση μας εντός ή εκτός Βουλής είναι αντίθετη στην ιδρυτική διακήρυξη που υπογράψαμε ΑΠΑΝΤΕΣ το έτος 2012, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν "προδότες και αποστάτες";
Σε τι υποκύψαμε, ώστε να δικαιούνται να μας αποκαλούν "εκβιασμένους" και "προσκυνημένους";
Άλλως αμέσως να ανακαλέσουν ΑΠΑΝΤΕΣ δημόσια. Αιδώς Αργείοι»


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ . ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...