Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τρομακτική η Εβραιολατρεία για τον Σαμαρά.



Μαύρο φίδι που μας έφαγε .
Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μίλησε στην Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) στη Νέα Υόρκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έδωσε τη διαβεβαίωση για «ξεριζωμό» του «νεοναζιστικού κόμματος» Χρυσή Αυγή και «δεσμεύτηκε να ενισχύσει τη νομοθεσία» στην Ελλάδα κατά του αντισημιτισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος, τονίζεται σε ανακοίνωση της AJC, με αφορμή την ομιλία του  Σαμαρά στην Εβραϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες (AJC Transatlantic Institute), με θέμα το μέλλον της Ευρώπης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC, Ντέιβιντ Χάρις, «εξέφρασε το θαυμασμό» του για τον κ. Σαμαρά, όπως υπογραμμίζεται, ως «αγαπημένο και για πολύ καιρό φίλο, που ενσαρκώνει τις (έννοιες) των ελληνικών λέξεων: θάρρος, συμπόνια και φιλότιμο», προσθέτοντας ότι πρόκειται για «τα βασικά στοιχεία της αξιοπρέπειας και της τιμής».

Ο Σαμαράς  τόνισε ότι «ο εξτρεμισμός κάθε μορφής έχει αρχίσει να υποχωρεί» και «η οικονομία βελτιώνεται, η ανοδική τάση της ανεργίας ανακόπηκε και αντιστράφηκε και η ανάπτυξη ενισχύεται, που με τη σειρά της θα ενισχύσει τον δημοκρατικό πυρήνα της χώρας».

Επίσης, τόνισε ότι «πολλές χώρες και όχι μόνο η Ελλάδα, αντιμετωπίζουν κρίσιμες προκλήσεις για τις δημοκρατικές κοινωνίες τους που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά μέτωπο», προσθέτοντας ότι «οι αγώνες κατά του εξτρεμισμού, του ρατσισμού, της τρομοκρατίας και της ύφεσης είναι απαραίτητοι για τη διασφάλιση της ζωτικότητας των ευρωπαϊκών δημοκρατιών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μίλησε σε ακροατήριο άνω των 100 πρεσβευτών, μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηγετών εβραϊκών κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του Βενιαμίν Αλμπάλας της Ελλάδας και των στελεχών της AJC Στάνλεϊ Μπέργκμαν (πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου) και Κιμ Πίμπλεϊ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου).

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι ο Σαμαράς αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, στον «καλό φίλο» του, διαβεβαιώνοντας το ακροατήριο ότι «συνεχίζονται οι προσπάθειες στην Ελλάδα για να ενισχυθεί η νομοθεσία μας κατά του ρατσισμού, με αυστηρές αναφορές στη γενοκτονία και το Ολοκαύτωμα. Δεν είναι μόνο υποχρέωσή μας απέναντι στους αθώους που χάθηκαν τότε, αλλά και για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, που πρέπει να θυμούνται και να μην επιτρέψουν ποτέ την επανάληψη τέτοιου είδους φρικαλεοτήτων».


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ 13 ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ " ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΙΧΜΗΣ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΥΝΤΕ ΝΑ "ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ" ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ"
ΘΑ ΤΟΥΣ ...ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ...
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΝ ..???

Ανώνυμος είπε...

Να τα βλέπουν αυτά οι Χρυσαυγίτες που είναι τόσο χαλαροί μαζί του χωρίς να τολμάνε να πούν ούτε το όνομα του, για να μαστε δίκαιοι εξαιρείται ο Κασιδιάρης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ . ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...