Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014

Μπρος γκρεμός και πίσω …Δήμας.Αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας διαπιστώσουν πως η Χρυσή Αυγή προτίθεται να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τότε «πολλοί» νεοδημοκράτες βουλευτές θα ψηφίσουν «παρών» στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη. «Η ΝΔ δεν μπορεί να επιτρέψει ένα τέτοιο φαινόμενο», τόνισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως και ο ίδιος ο προεδρικός θώκος δεν θα έχει το «κύρος που του αναλογεί», αν ο κ. Δήμας εκλεγεί, χάρη στην ψήφο «ενός κόμματος που κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση».


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε νωρίτερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, που είπε ότι θα ψηφίσει «παρών», αν συμβεί κάτι τέτοιο. Είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή… Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου… Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής, μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ, εκτιμώ» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του MEGATV.

 Δεν τίθεται θέμα στήριξης Δήμα από τη Χρυσή Αυγή, δεδομένης και της σχετικής ανακοίνωσης του κόμματος, δήλωσε στον ΣΚΑΪ και ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, αναγκάζοντας τον Δήμα να βγει με ανακοίνωση, να μας πει ότι η δημοκρατικότητα του δεν του επιτρέπει να αποδεχτεί  την προεδρία με ψήφους της…. Ναζιστικής  Χρυσής Αυγής, παρά μόνο από ….δημοκράτες  λαδωμένους. .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρε δε γαμιεστε ολοι μαζι αρχαιοκαπηλοι μιζαδοροι κοπροσκυλα παρασιτα της χωρας που εδω και 60 χρονια απομυζατε τη χωρα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...