Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι …αγαπούν την ίδια γκόμενα. Την ….Σωτηρία …. «της πατρίδας»Το Μαξίμου, προπαγανδίζοντας το κατάπτυστο «διάγγελμα» λέει πως η κυβέρνηση ξαναμπαίνει στο παιχνίδι της προεδρικής εκλογής.
Μπορεί να φτάσουν και τους 172 στον δεύτερο γύρο, είπε η ενημερωμένη Ράνια Τζίμα. Τον ακριβή χρόνο των εκλογών είπε δεν τον προσδιόρισε ο Σαμαράς, γιατί δεν... θέλει να μπει η χώρα σε μια… παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.
Το ενήμερο για τις «πληρωμές» καθεστωτικό MEGA παρουσίασε για ψυχολογική προετοιμασία της μάζας  μια αισιόδοξη πρόβλεψη για το δεύτερο γύρο, δίνοντας στη συγκυβέρνηση 3 «ναι» 5 «ίσως» και 2 – 3 «μπορεί».

«Ναι» - σύμφωνα με τις δηλώσεις τους – από τον περιπλανώμενο Ιουδαίο, Βασίλη Οικονόμου, τον «Μελάς το μεγαλείο σου», και τον Γιάννη Κουράκο.

Στα «ίσως» και τα «μπορεί» βάζουν τους Γιοβανόπουλο Κασαπίδη, Μίκα Ιατρίδη, αλλά ακόμη και τους πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές Μπούκουρα και Αλεξόπουλο.

Αριθμητική του κώλου η …στο κλαρί οι λαδωμένοι;  Όποια όμως πολιτική αλχημεία κι αν κάνουν οι προδότες δεν μπορούν να φτάσουν στο νούμερο 180…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...