Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Επιτρέπετε η προβολή μόνο σε ...πορνό βίντεο της Τζούλιας



Την απόφαση να μην προβληθεί στη μπουρδελοΒουλή το υλικό από το επίμαχο DVD με τον Χαϊκάλη έλαβε πριν από λίγο η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας χαρακτηρίζοντάς το ως προϊόν που προσβάλλει τον πολιτικό πολιτισμό και ευτελίζει τους θεσμούς.
Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ συμφώνησαν ότι το "μονταρισμένο" υλικό δεν πρέπει να προβληθεί στη Βουλή καθώς δεν είναι ενιαίο αλλά αποτελεί τμήμα ενός άλλου υλικού με συνέπεια η Επιτροπή να μην μπορεί να σχηματιστεί εμπεριστατωμένη άποψη. Παράλληλα η Επιτροπή συμφώνησε πως δεν έχει ρόλο εξεταστικής αλλά είναι επιτροπή δεοντολογίας και άρα δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.
Μόνοι που μειοψήφησαν ζητώντας να προβληθεί το DVD οι ΑΝ.ΕΛ, η Χρυσή Αυγή και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς.
Στην ίδια συνεδρίαση η Επιτροπή αποφάσισε να στείλει επιστολή στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας την άμεση ολοκλήρωση διερεύνησης της υπόθεσης προκειμένου να μην μείνει σκιά στη διαδικασία της προεδρικής εκλογής. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός της ημέρας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Χουντογιαννάκης να έχει συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη μεταφέροντάς της το αίτημα της Επιτροπής.



Δείτετο επίμαχο βίντεο που ...δεν είδαν εδώ  
 

Ρωμανού : Είμαι καλύτερη πηδήχτρω από την Τζούλια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...