Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μπορείς να μας πεις τι εννοείς …τα πάντα;



….Kόλο δίνεις; Μόνο αυτό σου έχει απομείνει.

O υπό διορία ολίγων ημερών υποτιθέμενος  πρωθυπουργός  Σαμαράς στη συνέντευξη του στη ΝΕΡΙΤ Δήλωσε ότι ο ίδιος κάνει τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος και να αποφευχθούν εκλογές, τις οποίες δεν θέλει ο λαός και δε χρειάζεται η χώρα, προκειμένου να αποσείσει την κατηγορία πως στην πραγματικότητα επενδύει σε σενάρια αριστερής παρένθεσης.
Σε μία ύστατη προσπάθεια πολιτικής πίεσης προς εξαγορά στους βουλευτές δύο 24ώρα πριν την τελευταία ψηφοφορία, αντικρούσει την επιχειρηματολογία της αντιπολίτευσης και τη νοσηρή ατμόσφαιρα καταγγελιών, υποστήριξε ότι "άρνηση εκλογής σημαίνει ότι όσοι το κάνουν συντάσσονται με το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου δηλαδή με τον πολιτικό εκβιασμό.
"Κανένας βουλευτής δε δικαιούται μετά να πει ότι δεν ήξερε. Θα είναι συνυπεύθυνος για την υπογραφή του με την ψήφο του και για τις συνέπειες που θα προκύψουν" και πρόσθεσε:
"Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα σε νέα περιπέτεια. Εάν όχι,  η ευθύνη των εκλογών θα βαρύνει όσους δεν ψηφίσουν Πρόεδρο. Αλλά αυτή τη φορά το παρών θα έχει το ονοματεπώνυμο τους και θα τους θυμάται ο κόσμος και κυρίως η Ιστορία".
Επανέλαβε πολλές φορές ότι «ο κόσμος δεν θέλει πρόωρες εκλογές» αφού το λέει ο Μπόμπολας και πως "εγώ έκανα και κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφευχθούν πρόωρες εκλογές γιατί αυτό είναι το αντεθνικό συμφέρον και το δικό μου χρέος".
Είπε ότι "φτύσαμε αίμα για να κρατήσουμε την Ελλάδα γονυπετή ξέρω τους θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν τα ανόητα νταηλίκια που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με τους τοκογλύφους , όσοι τα επιδιώκουν είτε ανόητοι είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα".










ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μετά τη στημένη συνέντευξη του ΑΙΣΧΟΥΣ του υπό προθεσμία πρωθυπουργού στη χουντική ΝΕΡΙΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...