Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Άντε βρε ….και καλούς απογόνουςΟ Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ,  Charles F. Hunter,  ο οποίος το παρελθόν υπηρέτησε στις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Βαγδάτη και τη Δαμασκό, διατηρούσε... δεσμό με τον Τούρκο νεαρό Ramadan Çaysever. Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά, ο νεαρός Τούρκος μετακόμισε στην επίσημη κατοικία του Αμερικανού διπλωμάτη, ενώ στις δεξιώσεις ο κ. Γενικός πήγαινε επισήμως με τον αρραβωνιαστικό του!..
Τελικώς, ο Αμερικανός διπλωμάτης ζήτησε άδεια γάμου από το αμερικανικό ΥΠΕΞ, το οποίο μετά τη σχετική έρευνα ασφάλειας του αρραβωνιαστικού, έδωσε τη σχετική άδεια γάμου.
Το ζευγάρι θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου στα τέλη του μήνα, στο Appleton του Wisconsin, ενώ το γαμήλιο τραπέζι το ζευγάρι θα το δώσει στην Κωνσταντινούπολη.
Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα του αμερικανού διπλωμάτη είναι η μουσική, κυρίως acapella, η μαγειρική, η αρχιτεκτονική και η ιστορία της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής!
Να ζήσουν τα παιδιά!!!

Οι δικοί μας γαμίκοι ούτε έναν αμερικανό πρόξενο δεν ψήνουν για …γάμω. Τουλάχιστον να λέμε και εμείς ότι …καβαλάμε κάποιον από τα αμερικανάκια.
Μόνο την ...Φωτεινή, θα πηδούν και θα φεύγουν ..νύχτα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...