Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Το ζουμί είναι …απο...κόκορα. . Έγινε η δεν έγινε απόπειρα χρηματισμού;





Ακούστε εδώ την πρώτη συνομιλία αλογόκριτη

Όλα τα άλλα είναι αποπροσανατολιστικά. Τα γεγονότα δείχνουν ότι είναι και μάλιστα έγινε προσπάθεια συγκάλυψης από κυβερνητικά η παρακυβερνητικά άτομα. Το θέμα είναι ποιος είναι ο εντολοδόχος, διότι το αρχιλαμόγιο ο Αποστολόπουλος ήταν ο μεσάζων . Το εάν ήταν σε γνώση του Σαμαρά έχει ένα ερωτηματικό προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα ήταν ο ωφελημένος. Ίσως πίσω από τον μεσάζοντα να κρύβονται οικονομικοί παράγοντες του τόπου που δεν θέλουν την πτώση της κυβέρνησης για ιδίων όφελος , ίσως και παράκεντρα εξουσίας που θέλουν να κάνουν ρουσφέτι στην… κυβέρνηση.  Όμως με διώξεις «άλλα κόλπα», και απαγορεύσεις  δεν σταματά το θέμα . Αντιθέτως διογκώνεται.

Το βασικό είναι ότι πάμε σίγουρα για εκλογές  ,αφού με σημερινή απόφαση…. Θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις σε όλη την προεκλογική περίοδο νομίζοντας με αυτό τον τρόπο πως θα μπορέσουν να εξαπατήσουν τον κοσμάκη δείχνοντας μέχρι την παραμονή των εκλογών το πόσο προηγείται ο …Σαμαράς.

Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να θησαυρίσουν οι γκαλοπατζήδες.
  

Ποινικές διώξεις και προφυλακίσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ που κατήγγειλαν την απόπειρα δωροδοκίας ετοιμάζει η κυβέρνηση προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, και ίσως νομίζοντας ότι θα καταφέρει να τους διαλύσει αφού δεν μπόρεσε να τους εξαγοράσει. Δεν παραδειγματίστηκε από το ναυάγιο της με την Χρυσή Αυγή, που παρά τις προφυλακίσεις έχει …άνοδο.  

Ταυτόχρονα μεθοδεύεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των video και από το διαδίκτυο με την δικαιολογία ότι είναι προϊόν εγκλήματος!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα εργαστήρια της Ασφάλειας η επεξεργασία των καταγεγραμμένων συνομιλιών και του βίντεο που παραδόθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ όπως είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με διαρροές "τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό υλικό που παραδόθηκε έχει υποστεί μοντάζ με σύνθεση εικόνας και ήχου", ήδη ο φιλοκυβερνητικός τύπος αναφέρει ότι "πρόκειται για γεγονός που επισείει βαρύτατες ποινικές ευθύνες για όποιον έχει προωθήσει και συμμετάσχει σε τέτοιες πράξεις".

Επισημαίνεται ότι το υλικό που εστάλη στον εισαγγελέα και την ΕΛΑΣ είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει διάρκεια 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η εισαγγελία και η αστυνομία αλλά εδόθη από πολιτικές πηγές και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αντιθέτως στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο το οποίο και είναι αυτό που εξετάστηκε και βρέθηκε, σύμφωνα πάντα με πηγές της αστυνομίας, μονταρισμένο.

Προφανώς αυτά που "πονάνε" είναι τα βίντεο που έπαιξαν στο διαδίκτυο, και ψάχνεται τρόπος να "σωπάσουν". Ότι μοντάζ και να υπάρχει, τα γεγονότα παραμένουν.
Εμείς λέμε ότι είναι μείζον πολιτικό γεγονός. Ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο τους Έλληνες πολίτες. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι, πέρα από τις όποιες νομικές ερμηνείες, οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε το περιεχόμενο των συνομιλιών.
Πέραν αυτού, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο υλικό έχει παραδοθεί (έκθεση εγχειρήσεως) στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο το καθιστά νόμιμο. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.


Οι απίστευτοι διάλογοι που ακούστηκαν είναι τόσο αποκαλυπτικοί που… άνοιξαν τις "πύλες" της πολιτικής Κολάσεως.

Ολο το ηχητικό και το βίντεο της συνομιλίας Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου και η απόπειρα χρηματισμού





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα καυτά ερωτήματα

Ο κύριος Αποστολόπουλος ως εκπρόσωπος ποιου έκανε την πρόταση;
Σε ποια τράπεζα είχατε το δάνειο κύριε Χαϊκάλη; (η απάντηση είναι η Πειραιώς)
Δεν θα έπρεπε να γνωρίζει η τράπεζα Πειραιώς την συναλλαγή αφού θα του πάγωνε το δάνειο για 10 χρόνια; Ο κύριος Σάλλας είχε γνώση της πρότασης δηλαδή;
Τι περιέχει το πρώτο απόσπασμα που θα προκαλέσει σεισμό; Ακούγονται ονόματα των βουλευτών που τα πήραν;
Πότε θα δοθεί το πλήρες βίντεο στην δημοσιότητα;
Δεν είναι περίεργο που η δικαιοσύνη είχει το video 15 ημέρες χωρίς να κάνει τίποτα;
Γιατί η εισαγγελία διέρρεε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είχε κατονομάσει τον μεσάζοντα αφού όπως αποδείχτηκε είχε δώσει το όνομά του σε επίσημη κατάθεση που διαβιβάστηκε από την ΓΑΔΑ στην εισαγγελία.
Ποιός ειδοποίησε τον Αποστολόπουλο και ακύρωσε τον χρηματισμό το τελευταίο λεπτό;
Ζητήθηκε από την εισαγγελία άρση απορρήτου του κύριου Αποστολόπουλου για να φανεί από ποιόν ενημερώθηκε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...