Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ωωωχ .Άλλαξε ο Μανωλιός και… ονόμασε τα... ρούχα του αλλιώς;



Κατατέθηκε η συμφωνία για την παράταση του τρέχοντος προγράμματος στην βουλή  . Το έγγραφο «κύριας σύμβασης χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης» μεταξύ Ελλάδας και EFSF δημοσιοποιείται επίσημα με καθυστέρηση τριών μηνών
Η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου δεν είναι ένα ανακοινωθέν του Eurogroup, αλλά μια νομικά δεσμευτική σύμβαση υπογεγραμμένη από τον Έλληνα υπουργό οικονομικών στις 27 Φεβρουαρίου. Μια σύμβαση που διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και υπάγεται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου». Το υπογεγραμμένο από τον κ. Βαρουφάκη κείμενο της παράτασης του μνημονίου ήρθε στη Βουλή μέσω της εξεταστικής επιτροπής, η οποία εκ των πραγμάτων ασχολείται και με την παράταση του δεύτερου μνημονίου που υπέγραψε η σημερινή κυβέρνηση χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση και ερήμην της Βουλής ,αλλά και με το τρίτο μνημόνιο που δυστυχώς είναι πλέον αναγκασμένη να υπογράψει η κυβέρνηση.  
Εμείς θέλουμε να διαβάσουμε όλο το κείμενο. Καλά θα κάνει η Κωνσταντοπούλου να το δώσει στην δημοσιότητα.




Μετά την έκθεση της ΕΕ (διαβάστε σχετικά εδώ) που προβλέπει "οικονομικό Αρμαγεδδώνα" στην ευρωζώνη με πρώτα "θύματα" τις Γαλλία, Αυστρία, Πορτογαλία αν δεν υπάρξει συμφωνίας Ελλάδας-δανειστών, πλέον εντείνονται από πλευράς δανειστών οι προετοιμασίες για την επίτευξη πολιτικής λύσης κυριολεκτικά στο παρά 5' καθώς τα χρονικά περιθώρια για τους λωποδύτες Ευρωπαίους στενεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...