Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Kαποτε είχαμε κρεμαστεί στους όρχεις…. Συνταγματάρχη





Τώρα λογω και της υφιστάμενης …στυτικής δυσλειτουργίας που έχει πλήξει τους Έλληνες, κρεμαστήκαμε στου…. Ταγματάρχη.
Θα μας τρελάνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στην προσπάθεια του να επιβάλει στην ΕΡΤ σαν διευθύνοντα σύμβουλο τον Λάμπη Ταγματάρχη. Δεν αρκέστηκε στην μεθόδευση να αντικατασταθεί από την  Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας  που εξετάζει τους προτεινόμενους για την διοίκηση της ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος –ήταν γνωστή η αντίρρηση του για τον διορισμό του Λ. Ταγματάρχη- από τον Σωκράτη Φάμελο, υποτιμάει και κατάφορα την νοημοσύνη όσων τουλάχιστον παρακολουθήσαμε από το κανάλι της βουλής την σχετική συνεδρίαση.

Είναι δυνατόν ο Ν. Παππάς να επικαλείται την δύσκολη οικονομική συγκυρία για να αιτιολογήσει την επιλογή Ταγματάρχη ισχυριζόμενος ότι στην προηγούμενη θητεία του στην ΕΡΤ ο προς διορισμό διευθύνων σύμβουλος είχε πετύχει πλεόνασμα;

H Ραχήλ Μακρή στην τοποθέτησή της ήταν καταπέλτης για το αντίθετο. Η συγκεκριμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων, έχει εργαστεί στην ελεύθερη αγορά  και με στοιχεία ισολογισμών της ΕΡΤ που παρουσίασε απέδειξε ότι ο Λ. Ταγματάρχης απέτυχε παταγωδώς στο παρελθόν που ήταν στο «τιμόνι» της ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν δούλευε σε ιδιωτική εταιρεία οι αρνητικές επιδόσεις του θα συνιστούσαν λόγο απόλυσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...