Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Mόνο ως χιούμορ μπορείς να το πάρεις.



Εάν ισχύει θέλουν πολύ γιαούρτι οι ...χθεσινοί αριστεροί .
Στα λόγια έμειναν οι προγραμματικές δηλώσεις για μείωση της αστυνομικής συνοδείας κυβερνητικών στελεχών σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Για τις κατοικίες τόσο των υπουργών όσο και των υφυπουργών διατίθενται ανά βάρδια 10 αστυνομικοί. Ας δούμε αναλυτικά λοιπόν τη φρουρά κάθε κυβερνητικού στελέχους.
Στους Νίκο Παρασκευόπουλο, υπουργό Δικαιοσύνη, Γιώργο Σταθάκη, υπουργό Οικονομία και Αλέκο Φλαμπουράρη, υπουργός Επικρατείας, έχουν διατεθεί 12 αστυνομικοί στον καθένα.
Ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς διαθέτει μόνιμη συνοδεία με 15 αστυνομικούς ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης 8 αστυνομικούς ενώ άλλοι 20 έχουν επιφορτιστεί με την φύλαξη του σπιτιού και του γραφείου του.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει συνοδεία 8 αστυνομικών ενώ άλλοι τόσοι έχουν αναλάβει την φύλαξη του σπιτιού του.
Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς διαθέτουν 10 αστυνομικούς συνοδούς ενώ από 8 αστυνομικούς έχουν στην διάθεσή τους η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής του Τάσος Κουράκης.
Για την προστασία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝ.ΕΛ Πάνου Καμμένου έχουν διατεθεί 24 αστυνομικοί ενώ ο αναπληρωτής Κώστας Ήσυχος διαθέτει 4 και ο υφυπουργός Νίκος Τόσκας 8.
Στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα ΄όσο και στην αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου έχουν διατεθεί 6 αστυνομικοί συνοδοί.
Για την προστασία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη έχουν διατεθεί 4 αστυνομικοί όπως και στους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης διαθέτει 8 αστυνομικούς ενώ ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ έχει 5 συνοδούς αστυνομικούς.
Για την προστασία της Προέδρου της Βουλής έχουν διατεθεί 12 άτομα για την συνοδεία της, τη Βουλή, το σπίτι και το γραφείο της.
Όσον αφορά στην ασφάλεια του Πρωθυπουργού σήμερα διατίθενται 240 αστυνομικοί μεταξύ των οποίων δύο διμοιρίες της ΥΜΕΤ, μία κλούβα και μια δεύτερη «διαμοιρασμένη» σε τζιπ περιμετρικά του σπιτιού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...