Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Υπάρχει ποιό βλαμμένος από έναν… σημερινό….δεξιούλη;Όλοι οι δεξιούληδες νουδουλήτες είσαστε πανηλίθιοι. Νομίζετε ότι μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με μια κωλοτουμπίστικη  αριστερά που φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια μετά την ήττα που υπέστη στον εμφύλιο να περάσουν από τα «σχολεία» της, σχεδόν όλο το σημερινό  δημοσιογραφικό σινάφι; Θα παρουσιάζουν το άσπρο – μαύρο και εσείς θα περιμένετε να κάνει κάτι ο …Μαυρίκος και μερικοί άλλοι αρπαχταδόροι. Φροντίσατε να δημιουργήσετε προσβάσεις στην λαϊκή κουλτούρα;  Φροντίσατε να έχετε δικούς σας «φίλους» συγγραφείς, τραγουδιστές ,ποιητές, δημοσιογράφους ,Ηθοποιούς, και άλλους που επηρεάζουν την κοινή γνώμη; Mέχρι …κόκκινη προβιά έφτανε η προπαγάνδα σας. Φτάσατε στο έσχατο σημείο που τα ξεπλυμένα αποφόρια  του Καρατζαφερη να είναι τα ικανότερα στελέχη σας. Από την στιγμή που χάσατε τα σώματα ασφαλείας με τα κοινωνικά φρονήματα και τις παρακρατικές οργανώσεις που τρομοκρατούσαν και απειλούσαν τον κοσμάκη …τελειώσατε. Όσο για το …Γερμανοτσολιαδίκι σας; Kαι εκεί σας πρόλαβαν οι αριστερούληδες. Αποδείχτηκαν ποιο …ευκολοπροσάρμοστοι.  

"Ζητήσαμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απολύσει από λογογράφο του, τον κ. Ψυχάρη, αλλά αυτός φαίνεται ότι τον προσέλαβε να γράφει τις ανακοινώσεις του κ. Κουμουτσάκου. Με την ουσία του αστείου σημερινού δημοσιεύματος των "Νέων" δε θα ξαναασχοληθούμε. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού είναι καθαρές, δημόσιες και έχουν εγκριθεί από ορκωτούς λογιστές. Όποιος θέλει να τις ερευνήσει δεν έχει παρά να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία που την ελεγχουμε αναφέρει απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο Τύπου της ΝΔ.
"Η ΝΔ όμως, που καταπίνει αμάσητες τις εξωχώριες δραστηριότητες Παπασταύρου, αλλά διυλίζει τα στημένα δημοσιεύματα πανικόβλητων εκδοτών μας προκαλεί. Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη να δώσει στη δημοσιότητα το δικό του πόθεν έσχες, προκειμένου να διαπιστώσει το πανελλήνιο εάν οι εταιρείες στις οποίες συμμετείχε η σύζυγός του με τον κ. Παπασταύρου (του Παναμά, βεβαίως - βεβαίως) είναι και αυτές δηλωμένες" καταλήγει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ.3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αποκορύφωμα ήταν που έβαλαν δούρειο ίππο τον Μπουμπουκο για να εξοβελίσουν τον Τζιτζικωστα, και εν συνεχεία χρησιμοποίησαν το άπλυτο του χοντρού για να διώξουν τον Μεϊμαράκη και να βγάλουν τον Μητσοτάκη . Σε όλα αυτά σαν πειθήνια ζώα συναίνεσαν.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Λετρισμός εφάρμοσε τις θεωρίες του στην τέχνη, στην κουλτούρα και στην πολιτική. Οι θεωρίες αυτές, φαινομενικά, αποτελούνταν από ένα μίγμα διανοουμενισμού, γραμματικών- φωνητικών συμβολισμών, και ασφαλώς ηδονιστικών-ελευθεριακών και κομμουνιστικών απόψεων.

Παραβατικό πνεύμα που το 1968 έμελε να κατακλύσει μαζικά την Ευρώπη, και να ανατρέψει κάθε παραδοσιακό στοιχείο στην αντίληψη της κουλτούρας, των ηθών και της πολιτικής, εισάγοντας ανορθολογικές τάσεις, σεξουαλική παραβατικότητα, αντι-ιεραρχικές προκλήσεις, και μία ιδιότυπη προσκόλληση σε ασυνείδητες-μυστηριακές εμβαθύνσεις.

Ο Λετρισμός και ο Σιτουασιονισμός λοιπόν ,εξέφραζαν μόνον ένα ανατρεπτικό αναρχικό- μαρξίζον κίνημα με σουρεαλιστικές και αφηρημένες καλλιτεχνικές εκφάνσεις, ή έκρυβαν έναν πιο βαθύ ιδεολογικό πυρήνα;

Η συνέχεια εδώ:
http://theodotus.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...