Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Γεμίζουν ακόμη και …τις παιδικές κατασκηνώσεις.



Ένα πούλμαν με 65 μετανάστες και πρόσφυγες αναχώρησε το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τις κατασκηνώσεις του Αγ.Ανδρέα.

Την ίδια ώρα, στις παιδικές κατασκηνώσεις του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο Λαύριο και το οποίο διαχειρίζεται το Πολεμικό Ναυτικό, μεριμνούν για τη φιλοξενία των νέων μητέρων προσφύγων . Στο κέντρο φιλοξενίας Λαυρίου έχει διατεθεί το κατάλληλο προσωπικό -μόνιμο και στρατεύσιμο - που φροντίζει για τη διατήρηση ικανοποιητικών συνθηκών υγιεινής, τη σίτιση των φιλοξενουμένων και την παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου φιλοξενίας Σκαραμαγκά από στελέχη της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού. Το Πολεμικό Ναυτικό έχει ήδη διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία του που έχει αναλάβει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες οργάνωσης του για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.


«Μη χάνετε το κουράγιο σας, είμαστε μαζί σας, σας αγαπάμε...!» γράφει το φυλλάδιο που θα μοιραστεί στους λαθρομετανάστες .

Δείτε το φυλλάδιο. Η ενημέρωση στα ελληνικά ξεκινάει από την 22η σελίδα.




Παρεμπιπτόντως και το ζουμί που ...χάθηκε.














1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ερχονται οολοκληρες χωρες ,που σε λιγο ουτε ο γεωγραφικος χωρος της ελλαδας δεν θα τους χωραει .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...