Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Παντελόνια πλέον, φορούν και οι …πουτάνες. Ειδικά οι πολιτικές.



Οι  Διόσκουροι Βορίδης και Λοβέρδος, κατά τη δήθεν συζήτηση του προδοτικού πολυνομοσχεδίου στις συναρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, θύμισαν στον  Τσακαλώτο την υπόσχεσή του να παραιτηθεί αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από τις 9.000.
Και η υπουργός, μετά από έντονη αντιπαράθεση τους έδωσε μια  απάντηση που παραπέμπει σε χρησμό.
«Για το “παντελονάτος” και για αυτό που είχε πει ο κ. Κασιδιάρης περί “μαντάμ Τσακαλώτου” ένα σχόλιο. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία στην οποία ό,τι είναι αρσενικό δεν είναι απαραιτήτως καλό και ό,τι είναι θηλυκό δεν απαραιτήτως κακό. Και αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε στην κοινωνία» απάντησε.  
Λίγο νωρίτερα, ο Νέο…δημοκράτης Βορίδης, απευθυνόμενος προς την Τσακαλώτου είπε:
«Η γνώση πρέπει να συνοδεύεται από ηθική ακεραιότητα, να είσαι παντελονάτος και να τηρείς τις υποσχέσεις σου», τόνισε, για να πάρει την απάντηση από την Τσακαλώτου:
«Δεν περίμενα από εσάς κ. Βορίδη να φτάσετε στο επίπεδο του κ. Λοβέρδου».
Η αναφορά του προκάλεσε την αντίδραση του  Λοβέρδου, ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσακαλώτο για το δώρο που μου έκανε στα γενέθλιά μου ,να του δώσω και ένα γλυκάκι μετά. Να κάνει αναφορά στο όνομά μου με αυτό το ύφος; Είναι τιμή για εμένα οτιδήποτε αρνητικό να λέτε εσείς, γιατί παντελονάκια δεν φοράτε. Είστε ο άνθρωπος που είπε ότι θα παραιτηθεί αν πέσει κάτω από 9.000 το αφορολόγητο και το πήγατε στα 5.000 και κάτι. Δεν έχετε τσίπα πάνω σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...