Διαβασε για να γελασεις ποσο μπουρδ@λο ειναι η βουλη, σαν να παρακολουθεις βιντεο των Ραδιο Αρβυλα σε απομαγνητοφωνηση.
(Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις φέρονται να επιβεβαιώνουν την κατάθεση του αστυνομικού φρουρού ότι πέρασε από τη Βουλή, όμως οι αστυνομικοί της ΔΑΕΕΒ θέλουν να είναι 100% σίγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.)
Την ίδια ώρα, κύκλοι του φρουραρχείου, εμμένουν στην αρχική τοποθέτηση διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι ο αστυνομικός- φρουρός πέρασε από το κοινοβούλιο για να ελέγξει την αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου.
-ΕΔΩ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ- Υπάρχει, λένε προβλεπόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται επιμένοντας πως δεν προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος έχει περάσει από τη βουλή.
-ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ! Βέβαια, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, να έχει περάσει και άτυπα να έλεγξε τους φακέλους του κ. Παπαδήμου πριν τους παραδώσει στον ίδιο.
Δεν άλλαξα στρατόπεδο. Άλλαξε η χώρα.
-
*«Έγινες κυβερνητικός»*, μου γράφουν κάποιοι.
*Οι βασικές αρχές και κατευθύνσεις μου παραμένουν ίδιες. *
Την προηγούμενη δεκαετία ζήσαμε μια χρεοκοπία, δηλ...
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισπανία...
-
Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ,
μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε τη χώρα και...
...άφ...
41 τακατό
-
200 φορές μεγαλύτερη ἡ διαφθορά ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Τσοχατζόπουλου!
Γιαννίτσης για σκάνδαλα:Κάποιοι είναι για φυλακή, σαν τον Τσοχατζόπουλο – Η
διαφθο...
Για την κονόμα ρε γαμώτο.
-
Για τα περίφημα «νανογιλέκα» που είχε προωθήσει στο παρελθόν σε εκπομπές
τηλεπώλησης τοποθετείται ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδεχόμενος ότι επρόκειτο
για «...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-03/08/2022 : ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!
-
Από 03/08/2022, η ροή των ειδήσεων μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας
*https://www.kinima-ypervasi.gr/roi-eidiseon/*
στο κουμπί "ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" !!!
*Για να δι...
Τα σούπερ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!
-
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στο φετινό
ΝΒΑ και μια απο τις μεγαλύτερες των 10 ετών. Εχανε με 26 πόντους διαφορά
στο β ημί...
1 σχόλιο:
Διαβασε για να γελασεις ποσο μπουρδ@λο ειναι η βουλη, σαν να παρακολουθεις βιντεο των Ραδιο Αρβυλα σε απομαγνητοφωνηση.
(Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες ενδείξεις φέρονται να επιβεβαιώνουν την κατάθεση του αστυνομικού φρουρού ότι πέρασε από τη Βουλή, όμως οι αστυνομικοί της ΔΑΕΕΒ θέλουν να είναι 100% σίγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.)
Την ίδια ώρα, κύκλοι του φρουραρχείου,
εμμένουν στην αρχική τοποθέτηση διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι ο αστυνομικός- φρουρός πέρασε από το κοινοβούλιο για να ελέγξει την αλληλογραφία του κ. Παπαδήμου.
-ΕΔΩ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ-
Υπάρχει, λένε προβλεπόμενη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται
επιμένοντας πως δεν προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος έχει περάσει από τη βουλή.
-ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!
Βέβαια, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο,
να έχει περάσει
και άτυπα να έλεγξε τους φακέλους του κ. Παπαδήμου
πριν τους παραδώσει στον ίδιο.
Δημοσίευση σχολίου