Πω πω φιλε πηρα κατι μουφα ηχεια για τον υπολογιστη και τραβαω τα βυζια μου. Με εκαψαν τα μ@λακισμενα με τα σχολια που διαβασα στις κριτικες τους. Στο 0.5 watt με την ελαχιστη ενταση ακουμπησα το χερι μου στο πανω μερος του υποτιθεται subwoofer και παλλοταν η επιφανεια του, επαθα ΣΟΚ! Μεσαιες συχνοτητες ειναι αγνωστη εννοια παιζει μονο κατι υψηλες που σου τρυπανε τα αυτια και μπασο ο Θεος να το κανει. H μποτια της drums ακουγεται σαν να παιζει απο το πισω μερος της απεναντι πολυκατοικιας.
Δεν άλλαξα στρατόπεδο. Άλλαξε η χώρα.
-
*«Έγινες κυβερνητικός»*, μου γράφουν κάποιοι.
*Οι βασικές αρχές και κατευθύνσεις μου παραμένουν ίδιες. *
Την προηγούμενη δεκαετία ζήσαμε μια χρεοκοπία, δηλ...
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Ισπανία...
-
Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ,
μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε τη χώρα και...
...άφ...
41 τακατό
-
200 φορές μεγαλύτερη ἡ διαφθορά ἀπό τήν ἐποχή τοῦ Τσοχατζόπουλου!
Γιαννίτσης για σκάνδαλα:Κάποιοι είναι για φυλακή, σαν τον Τσοχατζόπουλο – Η
διαφθο...
Για την κονόμα ρε γαμώτο.
-
Για τα περίφημα «νανογιλέκα» που είχε προωθήσει στο παρελθόν σε εκπομπές
τηλεπώλησης τοποθετείται ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδεχόμενος ότι επρόκειτο
για «...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-03/08/2022 : ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!
-
Από 03/08/2022, η ροή των ειδήσεων μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας
*https://www.kinima-ypervasi.gr/roi-eidiseon/*
στο κουμπί "ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" !!!
*Για να δι...
Τα σούπερ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!
-
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στο φετινό
ΝΒΑ και μια απο τις μεγαλύτερες των 10 ετών. Εχανε με 26 πόντους διαφορά
στο β ημί...
1 σχόλιο:
Πω πω φιλε πηρα κατι μουφα ηχεια για τον υπολογιστη και τραβαω τα βυζια μου. Με εκαψαν τα μ@λακισμενα με τα σχολια που διαβασα στις κριτικες τους.
Στο 0.5 watt με την ελαχιστη ενταση ακουμπησα το χερι μου στο πανω μερος του υποτιθεται subwoofer και παλλοταν η επιφανεια του, επαθα ΣΟΚ! Μεσαιες συχνοτητες ειναι αγνωστη εννοια παιζει μονο κατι υψηλες που σου τρυπανε τα αυτια και μπασο ο Θεος να το κανει. H μποτια της drums ακουγεται σαν να παιζει απο το πισω μερος της απεναντι πολυκατοικιας.
Δημοσίευση σχολίου