Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Μην μασάτε στα παραμύθια του Καμμένου. Ψάχνει ψήφους επιβίωσης.



Σας έχω και ένα δωράκι. Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ να τραγουδά για την επάρατη χούντα με φόντο το πουλί..

Κατά την χθεσινή ενημέρωση των στρατιωτικών συντακτών, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, αποκάλυψε την απόφαση συμμετοχής των Εφέδρων σε ακριτικά φυλάκια, αποδεσμεύοντας έτσι μεγάλο αριθμό των στρατευμένων μας και την συμμετοχή τους στα κύρια καθήκοντα τους εντός και εντός μονάδος, στα οποία είναι τόσο απαραίτητοι λόγου του μικρού αριθμού τους .
Η θητεία των 9 μηνών δεν δίνει τον αναγκαίο αριθμό στρατιωτών για την καλύτερη επάνδρωση των μονάδων εκστρατείας και πολλοί πρώην Α/ΓΕΣ έχουν εκφράσει την άποψη τους ότι η θητεία θα πρέπει να ανέλθει… άμεσα στους 14-15 μήνες ειδικά λόγω των τουρκικών απειλών… αλλά η Τρόικα και η ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται την οικονομική κρίση .
Ο αντιστράτηγος κ. Στεφανής ανέφερε τον θεσμό των Εφέδρων ως τον πυλώνα της ελληνικής άμυνας και τον τοποθέτησε στα καθήκοντα που θα κληθούν να αναλάβουν οι Εθνοφύλακες, και αφορούν την επάνδρωση μεθοριακών φυλακίων της ζώνης ευθύνης των μονάδων τους, κάτι το οποίο οι ίδιοι οι Εθνοφύλακες αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, θεωρώντας το ξεχωριστή τιμή.
Οι εθνοφύλακες είναι ο έτερος ενεργός «πνεύμονας» των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων , μαζί με την ενεργή δύναμη, που στην βάση τους είναι εθελοντικές .
Ειδικά τώρα που οι Τούρκοι απειλούν από την Δυτική Θράκη μέχρι το Καστελόριζο , η άμεση και δυναμική παρουσία των Εφέδρων είναι η κύρια δύναμη αποτροπής μαζί με τις ενεργές δυνάμεις …μέχρι την άφιξη ενισχύσεων από την ηπειρωτική χώρα..σε περίπτωση πιθανών «πολεμικών επεισοδίων».

Οι ασκήσεις εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από τους Εθνοφύλακες μας αποτελεί την κύρια αποστολή των ελληνικών δυνάμεων στα νησιά και το πιο σημαντικό καθήκον, σε μια πολεμική αναμέτρηση με τα τουρκικά ελικόπτερα που θα θελήσουν να «επιτεθούν» σε ένα υποθετικό σενάριο κατάληψης ελληνικής νήσου από την Άγκυρα .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι το θέλεις το ποστάκι ; να μου δώσεις το φαρμάκι;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οί καλιτέχνες ήταν μέ τό μέρος τής επανάστασης τής 21 Απριλίου. Συνοστισμός γιά τό ποιός θά έβγαινε πιό πολλες φορές στην τηλεόραση τού ΕΙΡΤ καί τής. ΥΕΝΕΔ !!!!!!!
...αντιστασιακοί καί δημοκράτες καί αντιχουντικοί γίνανε το 1974 ....
Ετσι τό επέβαλε ή μόδα.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...