Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Αν ήταν λαθρομεταναστης θα του έδιναν στέγη, φαΐ και… επιδόματα



Ένας Έλληνας, με τα δυο ανήλικα κοριτσάκια του και τον σκύλο τους, προφανώς χτυπημένοι από κάποια μεγάλη ατυχία της ζωής, έχουν βρει τις τελευταίες ημέρες καταφύγιο στην Πύλη Ε9 του Λιμανιού του Πειραιά. Εδώ πρόκειται για διπλή ατυχία. Καθότι ο Έλληνας οικογενειάρχης, πέραν των όσων του έτυχαν και τον οδήγησαν στο δρόμο, δεν είναι «πρόσφυγας» ούτε τα κοριτσάκια του «προσφυγόπουλα»! Αν ήταν, θα βρισκόταν χώρος σε χρόνο-μηδέν, σε κάποιο «κέντρο φιλοξενίας»! Ενώ τώρα, δεν του δίνει κανείς σημασία!
Πηγή: ethnikismos.net

Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα του Ακη Πετρετζίκη είναι άπαιχτα και μπορείς να τα κάνεις στο σπίτι

 

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τα ΜΜΕ παραπληροφόρησης των απάτριδων διαπλεκόμενων ολιγαρχών με τα 090 να προπαγανδίζουν και αυτά υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της υποδοχής «κατατρεγμένων προσφύγων» ισλαμιστών στο σύνολο τους. Και όλα αυτά με μια ισλαμική Τουρκία να καραδοκεί και θα τους χρησιμοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΘΟΛΟΥΡΑΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΑ ΟΦΕΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...