Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Θα έχουμε τραβεστί απόφαση;


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το θέατρο σκιών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και ο ευτελισμός του ελληνικού κοινοβουλίου. Ο Πάνος ψεκασμένος από την απόφαση του να διαγράψει τον Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ, όπως διέρρεε πριν λίγες ημέρες, την Τρίτη συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, όπου στο «μενού» της συνεδρίασης θα βρεθεί το ζήτημα με τον αναβλητικό βουλευτη του, ο οποίος τις μονές ημέρες παραδίδει την έδρα του και τις ζυγές το μετανιώνει.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία δέσμευση του κ. Παπαχριστόπουλου μετά και τα παρακάλια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση – ήταν ότι θα ψηφίσει το πρωτόκολλο εισδοχής της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και μετά θα παραδώσει την έδρα του. Βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε εκφράσει και άλλες φορές τη βούλησή του να παραδώσει την έδρα του αλλά κάποιοι… αστάθμητοι παράγοντες όπως το χαλασμένο αυτοκίνητό του  τον εμπόδισαν.
Με δεδομένο πάντως ότι ο βουλευτής του στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, μένει να φανεί αν ο ψεκασμένος θα κάνει πράξη τα περι διαγραφής του ή θα κάνει άλλη μια θεαματική κωλοτούμπα, όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος με 33,8% στην πρόθεση ψήφου ο Κώστας Μπακογιάννης

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ......
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .......
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙ ΤΟ ΟΡΘΟΤΕΡΟΝ .

Ανώνυμος είπε...

Η ΡΟΜΠΑ ΤΡΕΛΟΠΟΝ ΚΗΡΑΛΟΙΦΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗ???Η ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΚΟΥΡΑΔΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΥ???ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΟΤΟ........
ΠΑΝΕΛ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Η κ.ΣΟΦΙΑ ΞΥΝΟΜΟΥΝΟΚΩΛΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ Ο κ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΩΚΤΟΚΛΑΝΟΧΗΝΟΣ Ο ΚΑΛΑΜΟΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ...χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι προσπαθουν να εξεγειρουν με μεγαλο μισος τους Μουσουλμανους. Εχουν φτιαξει ιστοσελιδα οπου αναρτουν ολες τις γυμνες φωτο και τα προσωπικα τους hot βιντεο των celebrity παρμενα απο τα social media.
Το ονομα της ιστοσελιδας; Κελεμπια Τζιχαντ. Το διαβασα κατα τυχη σε σχολιο οταν μπηκα να δω τη πικαντικη φωτο της Σερβας που πηδουσε ο Βρανιες.
Εβαλα το ονομα της στα Αγγλικα και τα βλεπεις ολα φορα παρτιδα.
Και απο κατω σχολιαζουν τα τζιχαντια.
https://www.celebjihad.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...