Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Σε λίγο θα χρειασθούν τεθωρακισμένα για συνοδεία




Η Όλγα Γεροβασίλη βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστικής και με την ευκαιρία αυτη πολίτες συγκεντρώθηκαν  για να εκφράσουν τη διαφωνία τους με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό.
Οι συγκεντρωμένου φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη» όταν συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που βρισκόταν από νωρίς εκεί για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να φτάσουν προς το σημείο που βρισκόταν η Γεροβασίλη.
Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία. Όμως σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής και απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.


Στον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους «επιδρομή» στην Μακεδονία, προκειμένου να εξηγήσουν γιατί ο Ζόραν Ζάεφ δηλώνει «Μακεδόνας» από τη Βόρεια Μακεδονία.
Έρχονται όμως αντιμέτωποι με την οργή και τη δυσαρέσκεια των πολιτών της Βόρειας Ελλάδας. Και σαν να μην έφτανε αυτή η πρόκληση τους , σπεύδουν να βαπτίσουν συλλήβδην τους διαφωνούντες για την προδοσία ...φασίστες . Θερμή λοιπόν ήταν η υποδοχή που περίμενε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Τζανακόπουλο στην Κατερίνη , προ ημερών, είχε συμβεί κάτι ανάλογο με τον Πάνο Σκουρλέτη στην Κοζάνη και τον Βόλο, τον ευρωβουλευτή Παπαδημούλη στις Σέρρες, τον βολευτη Μπγιάλα στα Γρεβενά , την Νοτοπούλου και τον Φαμελλο  στην Θεσσαλονίκη, και παντού στρατιές αστυνομικών σε μεγάλη ακτίνα για να προστατευθούν από τους... φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...