Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Μαζί με τον Κούλη ...έψηναν το ψάρι;



Kαταδικάστηκε για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και εξ απορρήτων σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης αλλά ...δεν μπήκε φυλακή.
Πιο αναλυτικά, ένοχο κατά πλειοψηφία έκρινε το δικαστήριο τον Νίκο Γεωργιάδη μετά και την καταδικαστική πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας. Το δικαστήριο που δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών αλλά με αναστολή, και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ.
Το δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη συγκεκριμένα: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. 
Νωρίτερα ο Εισαγγελέας είχε δηλώσει: Προτείνω την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής.


Δείτε το VIDEO με την ομολογία ΜISHA 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός αποπλανούσε ανήλικα παιδάκια. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι πήγαινε με άτομα του ιδίου φύλου αλλά ισχυρίζεται (σύμφωνα με αυτά που του είπαν τα λαμόγια οι δικηγόροι του) ότι δεν ήξερε ότι ήταν ανήλικα τα άτομα. ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρότσιλντ δια μεσω της CIA του καί τής MOSSAD του , τους κρατάει όλους μα όλους ......

Ανώνυμος είπε...

Θα το ξαναγραψω μεχρι να το αντιληφθει και ο τελευταιος Ελληνας πολιτης.
Ερευνα στη Βρεττανια ανεφερε οτι 60.000 ΑΠΛΟΙ αστυνομικοι ειναι μελη Μασσωνικης Στοας.
Ε, απο εκει καντε και τους αντιστοιχους συνειρμους, μιας και ειμαστε μελη της Παγκοσμιας Κοινοτητας, ποσα Μασσωναρια εχουμε ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ πως αλλοιως να το δωσω να το καταλαβει μεχρι και ο τελευταιος κουμπουρας.
Και δεν αναφερομαι σε αναγνωστες του ΙΧΝΟΥΣ, το γραφω μηπως καπου καποτε το διαβασει κανενας αναγνωστης που ξωκυλε προς τα εδω σαν ναυαγος.
Να και κατι φρεσκο σαν επιδορπιο ας πουμε
στρατιωτική Λέσχη Αξιωματικών σε γεύμα Μασόνων με αφορμή την κοπή πίτας

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A4%CE%99-%CE%95%CE%93%CE%99%CE%9D%CE%95-%CE%9C%CE%A9%CE%A1%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%91-%CE%A4%CE%A9%CE%A1%CE%91-%CE%94%CE%95%CE%A7%CE%95%CE%A3%CE%91%CE%99-%CE%9C/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...