Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εντολές που παίρνουν .


Ξεχάσαμε το...σκέτο ...μετανάστες; Το λάθρο χάθηκε δια ροπάλου. Σε λίγο θα έχουμε και  ειδήσεις από την «Νότια Μακεδονία», έτσι για να το εμπεδώσουμε  καλά.

Τέλος το «ΠΓΔΜ» από το σύνολο των Ελληνικών ΜΜΕ, καλώς ήρθες Βόρεια Μακεδονία!
Επισήμως Βόρεια Μακεδονία και για τα Ελληνικά ΜΜΕ που μετέδωσαν την τραγική είδηση ότι Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 τραυματίστηκαν μετά από ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια.
Πρωτοστάτες στο να αποκαλέσουν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία είναι η ηλεκτρονικές σελίδες του ΣΚΑΪ, CNN.gr,Iefimerida,altsantiri,Documento. Φυσικά κάποια κουτοπόνηρα ΜΜΕ δεν χρησιμοποίησαν στην επικεφαλίδα του ρεπορτάζ τους το Βόρεια Μακεδονία, αλλά στο κείμενο!
Δεν γλίτωσαν όμως την Μαζική Κατακραυγή των Ελλήνων Αναγνωστών όπου και να αναρτήθηκε από τα ΜΜΕ αυτή η τραγική είδηση…ως Βόρεια Μακεδονία, και στο Facebook η αντίδραση ήταν τόσο μεγάλη, που κάποια ΜΜΕ (ελάχιστα) αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον τίτλο του δημοσιεύματος, περαστικά μας! Αργά η γρήγορα θα το χωνέψουμε και αυτό, αφού αφήσαμε αναίμακτα να περάσει και αυτό!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίχνος, γνωρίζεις το ΣΚΑΙ ποιο κόμμα υποστηρίζει; Για σκέψου και θα καταλάβεις τι βρώμικο ρόλο παίζουν κάποια δήθεν πατριωτικά κόμματα εξουσίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...