Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

300 ευρώ στον Αλκέτ Ριζάι για μάσκα.

Ο Αλκέτ Ριζάι είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού και κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο. Όλα ξεκίνησαν το μεσημερι της Παρασκευής (29-01-2021) όταν ένα μαύρο όχημα με φιμέ τζάμια τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και το σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμία. Κάποια στιγμή πέρασαν κοντά σε μπλόκο που είχε στήσει οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού…

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σταμάτησαν το πολυτελές αυτοκίνητο για έλεγχο, μέσα στην πόλη, Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο συνοδηγός δεν ήταν άλλος από τον βαρυποινίτη των φυλάκων Δομοκού, Αλκέτ Ριζάι.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο ο βαρυποινίτης κρατούμενος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού, ενώ οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο ήταν ένα από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στη νύχτα της Αθήνας. Ένα άτομο που είχε εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας, χωρίς όμως ποτέ να αποδειχθεί η ενοχή του.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας 36χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου υπήρχε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας όπου παρέμεινε μέχρι το βράδυ, που έφτασε από την Αθήνα ειδική αστυνομική ομάδα για να τον παραλάβει.

Στον Αλκέτ Ριζάι και στο τρίτο άτομο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για παράβαση των μέτρων κατά της διαποράς του κορονοϊού.

Ποιός είναι ο Αλκέτ Ριζάι


Τον έψαχναν 3 χρόνια! Χειροπέδες στον "Τάκη τον Αλβανό" που είχε δολοφονήσει τον ιδιοκτήτη του "JOY" στην Γλυφάδα. Η "σκληρή τριάδα" του μαύρου τζιπ και ο άγριος ξυλοδαρμός πατέρα και γιου που έχουν μάντρα αυτοκινήτων στην Βάρη. Ο ρόλος του δολοφονημένου Κώστα Ασημακόπουλου.


 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

META TIΣ 21 00 ΚΑΤΑΓΟΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...