Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Την κατάλληλη στιγμή έσκασε μύτη η λίστα

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Γκουτέρες ο κ. Δένδιας και ο κ. Αναστασιάδης θα πάνε στη Νέα Υόρκη;


Το καθεστώς των κατεχομένων είναι τώρα «διοίκηση της Βόρειας Κύπρου» για τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες!

Παίζεται ένα άθλιο και άγριο παιγνίδι εναντίον της Κύπρου και των Ελληνοκυπρίων τούτο το διάστημα, αλλά η πανδημία και τα σκάνδαλα του διεφθαρμένου πολιτικού κόσμου, καλύπτουν τις διεργασίες για το μείζον εθνικό θέμα.

Η... ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη και δηλητηριασμένη και αφήνονται οι ξένοι συνωμότες, υπό την ηγεσία των Βρετανών, να βυσσοδομούν εναντίον του κυπριακού λαού. Η Κύπρος αυτή τη στιγμή είναι μόνη, δεν έχει βοήθεια από πουθενά.

Δόθηκε στην δημοσιότητα η λίστα Γιωρκάτζη με τα πολιτικά δάνεια της Κύπρου [pdf]

 H δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη με απόφαση της ολομέλειας της Βουλής δημιούργησε περισσότερα ερωτηματικά, από απαντήσεις. Ο κατάλογος περιέχει τα ονόματα και τις εταιρείες που πήραν δάνεια, τα οποία κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του 2018 εμφανιζόντουσαν ως μη εξυπηρετούμενα. Κατά την ανάλυση στην οποία προχώρησε ο «Φ» φαίνεται ότι κάποιες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων πολιτικών δεν έδωσαν για χρόνια ούτε σεντ για τα δάνεια τους, με αποτέλεσμα αυτά να διπλασιαστούν και κάποιες φορές να τριπλασιαστούν. Πέραν των ονομάτων των 14 βουλευτών και του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιούλιο αλλά και του πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκου Κενεβέζου, οι οποίοι υποστήριξαν πως είτε δεν έχουν καμία σχέση με μη εξυπηρετούμενα δάνεια, είτε έχουν διευθετήσει την κανονική αποπληρωμή τους, στο κόκκινο εμφανίζονται τα δάνεια και άλλων πολιτικών.

Βορά στο διαδίκτυο η λίστα Γιωρκάτζη

 

 Κατεβάστε την «Λίστα Γιωρκάτζιη» πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...