Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ποιος φταίει;

Ο τύπος φοβήθηκε το κούρεμα και έχασε το...μαλλί.

Τα εμβάσματα στο Πακιστάν και την Ινδία, οι selfies με τα απλωμένα χαρτονομίσματα και οι πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία των αξιωματικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής πρόδωσαν τους «χρυσοδάκτυλους» λαθρο-εργάτες που έβαλαν χέρι στον τενεκέ με τις 165.000 ευρώ που είχε κρύψει ο 52χρονος εργοδότης τους στο κοτέτσι του κτήματος του στο Κορωπί. Για τη μεγάλη αρπαγή του θησαυρού από τον θαμμένο τενεκέ στο κοτέτσι έχουν περάσει χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς εργάτες ηλικίας 21 και 22 ετών που κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας που διέπραξαν την κλοπή ενώ αναζητείται και ένας 35χρονος Πακιστανός ο Σίνκ ο οποίος εξαφανίστηκε λίγες ημέρες πριν ο ιδιοκτήτης κάνει καταγγελία στην Αστυνομία. Εδώ και μήνες οι δύο λάθρο, ο Ασγκάρ απο το Πακιστάν και ο Σίνκ απο την Ινδία, γνώριζαν ότι το αφεντικό τους είχε καταχωνιάσει σε εναν τενεκέ από τυρί, που είχε θάψει βαθιά στο κοτέτσι του κτήματος στο Κορωπί, τον «θησαυρό». Τις 165.000 ευρώ που είχε βγάλει απο την τράπεζα γιατί πίστευε ότι θα τα «κουρέψουν».

Πολλά βράδια, από το παράπηγμα της οδού Τόχη, τον παρακολουθούσαν να μπαινοβγαίνει στο κοτέτσι. Αυτό που έψαχναν ήταν η μεγάλη ευκαιρία να βαλουν χέρι στην περιουσία του εργοδότη τους και η κατάλληλη στιγμή ήρθε στα τέλη Αυγούστου. Όταν ο 20χρονος Ασγκαρ και ο 35χρονος Σίνκ, ξέθαψαν τον τενεκέ από το κοτέτσι και βούτηξαν τα λεφτά.

Έτσι προδόθηκαν οι «αλλοδαποί» που ξάφρισαν το “χρυσό κοτέτσι” στο Κορωπί – Έβγαζαν και selfies με τον θησαυρό τα “μπουμπούκια”...

 

Στα χέρια της αστυνομίας δύο άνδρες για την κλοπή των 165.000 ευρώ από κοτέτσι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας βλακας πολίτης του Αυνανισταν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...